Mihai Mărgineanu, scandal cu Banca Transilvania, după ce ANAF i-a pus poprire pe cont

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
22/02/2019, 13:26
Mihai Mărgineanu, scandal cu Banca Transilvania, după ce ANAF i-a pus poprire pe cont GALERIE FOTO
Mihai Mărgineanu, scandal cu Banca Transilvania, după ce ANAF i-a pus poprire pe cont

Mihai Mărgineanu s-a plâns că ANAF i-a pus poprire pe un cont deschis la Banca Transilvania, deși artistul plătise suma pe care o datora statului. Actorul din serialul de comedie Las Fierbinți a fost nevoit să meargă la ANAF pentru a cere un document pe care ulterior l-a dus la bancă și a cerut să i se deblocheze contul și s-a trezit la final că a fost taxat cu 15 lei pentru greșeala unui funcționar public.

Sunt tot mai dese cazurile în care funcționarii ANAF nu verifică cu atenție bazele de date ale instituției, astfel că de multe ori se ajunge la situații în care cetățenii se aleg cu popriri pe conturi și nu își mai pot rezolva problemele până când nu merg la ANAF să anunțe că sunt în regulă. Se stă la cozi, se merge din ghișeu în ghișeu după ștampile și semnături, pentru ca ulterior cu documentele obținute să se ajungă la bancă, unde se stă la alte cozi. Și după toată această „aventură”, oamenii se aleg cu sume extrase de bănci din cont, un fel taxă pe poprire.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mihai Mărgineanu, scandal cu Banca Transilvania, după ce ANAF i-a pus poprire pe cont

Printr-o situație asemănătoare a trecut și Mihai Mărgineanu, care și-a plătit suma pe care o datora statului și s-a ales totuși cu poprire pe contul deschis la Banca Transilvania. Asta pentru că funcționarii ANAF nu au verificat baza de date și s-au grăbit să ceară poprire. Artistul a povestit totul pe contul personal de Facebook.

Actorul din serialul Las Fierbinți a fost taxat pentru greșeala unui funcționar public
Actorul din serialul Las Fierbinți a fost taxat pentru greșeala unui funcționar public

„ANAF mi-a pus poprire pe cont. Întrucât eu plătisem banii pe care-i datoram statului, dar ei nu prelucraseră informația, am fost la sediul ANAF și am deblocat situația printr-o hârtie pe care am dus-o imediat la bancă. Banca Transilvania mi-a deblocat contul, dar mi-a încasat 15 lei – executare poprire, 15 lei – sistare poprire. Adică, au încasat 6 euro/sec pentru două taste apăsate și greșeala funcționarului public. Să mai ziceți voi că băncile suferă…! Nu e un capăt de țară, dar 6 euro înmulțit cu un milion de clienți fac ceva bănuți, samoarafrantz”, a scris Mihai Mărgineanu, pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×