Concurentul de la iUmor care a declanșat nebunia pe scenă! Delia: „Tu ai băut ceva?”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/03/2019, 22:09
Concurentul de la iUmor care a declanșat nebunia pe scenă! Delia: „Tu ai băut ceva?” GALERIE FOTO
iUmor, ediție specială pe 30 martie

Moldoveanul din Bârlad a fost surpriza din ediția serii de azi, 16 martie. Acesta a trecut de la o stare la alta și i-a amuzat teribil pe jurați și pe cei din public. Cu o naturalețe aparte și cu cuvintele la el, a reușit că atragă un mare val de aplauze.  „Avea o privire tulbure, nu se uita deloc la noi, dar, orice l-ai fi întrebat, el avea un fel de a-ți răspunde extraordinar”, a spus Mihai Bendeac.

Concurentul de la iUmor care a surprins pe toată lumea!

„Ai băut ceva înainte?”, a fost prima întrebare a Deliei.  „Nu, aseara, aseară”, a răspuns concurentul. Dan Badea a fost fascinat de ceea ce a spus, iar, la un moment dat, a început să plângă. „M-ai făcut să plâng. Mă crezi când îți spun că sunt fericit pentru tine?”, i-a spus prezentatorul concurentului. Gazda emisiunii a fost consolată de cei din platou, după ce a mărturisit că nici el nu se aștepta să aibă o asemenea reacție.

„M-a luat prin surprindere… cum a început, față de cum a terminat și nu doar povestea lui de viață, ci faptul că avea o bucurie în ce făcea! M-a luat un val… am râs, am râs, apoi… acum o să zică o țară întreagă că Badea plânge la iUmor”, a mai spus co-prezentatorul de la iUmor.

Un moldovean din Brâlad i-a surprins teribil pe jurați.
Un moldovean din Brâlad i-a surprins teribil pe jurați.

Scene uimitoare la ediția de azi la iUmor

Concurenta Lăcrămioara Bolat a râs copios de cum arată Delia și i-a cerut vehement socoteală lui Mihai Bendeac epntru felul în care a reacționat. „Nu a avut niciun pic de umor, ne-a și certat, ne-a și umilit cu niște picături de roast”, a susținut Cheloo, după momentul de pe scenă al Lăcrămioarel Bolat.  „Nu a fost capabilă să înțeleagă că ceea ce a făcut a fost jalnic”, a mai adăugat Cheloo.  ”Ai vrut jurat la iUmor? Suportă-ne, dragă!”, a fost răspunsul acesteia, după ce actorul și-a spus opinia sinceră despre ceea ce a făcut pe scenă. „Avea o voce de profesoară, lucru care mă enerva, avea un tip de vorbit de dictare”, a spus Mihai Bendeac despre Lăcrămioara Bolant.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×