Dan Badea, co-prezentatorul de la iUmor, dosar penal pentru consum de droguri! Vedeta Antena 1, sub lupa DIICOT

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
11/03/2019, 17:02
Dan Badea, co-prezentatorul de la iUmor, dosar penal pentru consum de droguri! Vedeta Antena 1, sub lupa DIICOT GALERIE FOTO
Dan Badea a avut probleme cu legea

Probleme pentru Dan Badea. Cunoscutul comediant și co-prezentator al show-ului iUmor este certat cu legea. În trecut, procurorii DIICOT au deschis pe numele său un dosar penal, iar acuzația este de-a dreptul șocante: consum de stupefiante.

Dan Badea a avut probleme cu legea. Dosar penal pentru consum de droguri

În urmă cu câțiva ani, procurorii DIICOT au întocmit un dosar penal pentru deținere și consum de droguri pe numele lui Dan Badea, noul prezentator al emisiunii iUmor de pe Antena 1. Potrivit unor surse judiciare citate de Cancan.ro, cunoscutul comediant a fost solicitat de oamenii legii, pentru a da explicații, după ce aceștia au descoperit că prezentatorul deținea substanțe interzise.

După ce Dan Badea s-a prezentat la audieri, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, au dispus încetarea urmăririi penale pentru infracțiunea de deținere de droguri, în vederea consumului propriu. 

Dan Badea va fi tătic
Dan Badea va fi tătic

Dan Badea va deveni tătic

Cu toate acestea, Dan Badea nu are parte numai de vești neplăcute. Comediantul este în culmea fericirii, întrucât soția sa îi va dărui un copil, în scurt timp. Co-prezentatorul iUmor a povestit recent despre emoțiile prin care a trecut la aflarea acestei vești fericite.

„Era în preajma zilei mele de naştere (n.r. 27 iulie). Ea a venit cu o cutiuţă aşa… mai erau două săptămâni până la aniversare şi mi-a spus ori o deschid acum, ori aştept. Ce om normal la cap ar fi aşteptat. Am deschis. Înăuntru era un body, pe care eu i l-am făcut cadou la Crăciunul trecut, cu mesajul acesta de hai să ne apucăm de treabă şi testul acela. Am început să ţip prin casă şi să fac ca toate alea de bucurie. Te trec toate emoţiile în secunda aia” , a mărturisit Dan Badea, în urmă cu ceva timp.

Viaţa noastră s-a schimbat foarte mult în bine. Acum mă simt că am un scop, altul decât hai să mergem în vacanţă. E băieţel. La începutul lunii martie se va naşte. Este zodia Peşti. Am intrat în faza aia în care căutăm căruţ, pătuţ. Mi-am mutat casa la supermarket-ul de bebeluşi. Căutăm un nume special. Am spus că am putea chiar să alegem Dan, pentru că pe mine în buletin mă cheamă Robert Cristian. La botez mi s-a spus Dănuţ” , a mai spus viitorul tătic, în culmea fericirii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×