Cine este Loredana Ungureanu, concurenta care a primit Cartea Verde de la iUmor! Reacția Deliei

Ana Chivu   
în Stiri mondene
10/03/2019, 08:38
Cine este Loredana Ungureanu, concurenta care a primit Cartea Verde de la iUmor! Reacția Deliei GALERIE FOTO
Loredana Ungureanu a uimit pe toată lumea de la iUmor! Mihai Bendeac i-a dat Cartea Verde

Cei care au urmărit ediția de aseară de la iUmor au rămas în gând cu Loredana Ungureanu, tânăra care a primit cartea verde de la nimeni altul decât Mihai Bendeac. Acesta a exclamat, după momentul tinerei: ”Dumnezeu mi-a luat mințile!” Ea a trăit în Barcelona, iar acum este hotărâtă să se întoarcă definitiv în România pentru a fi alături de familia sa. Înainte de a lua această decizie, Loredana Ungureanu s-a gândit să încerce competiția iUmor.

Loredana Ungureanu, surpriza plăcută pentru Mihai Beneac de la iUmor

Loredana Ungureanu este tânăra care a reușit să-i cucerească pe jurații iUmor, astfel că a și primit Cartea Verdre de la Mihai Bendeac. Concurenta s-a prezentat pe scena concursului de comedie cu un număr de stand-up comedy deosebit. Bendeac nu și-a putut lua ochii de la ea, astfel că a luat decizia drastică de a-i oferi un cadou special. „Eu aş vrea să scot o carte verde acum!”, a spus Mihai, după ce concurenta și-a încheiat prestația.

Cunoscutul actor i-a oferit șansa să înverce încă o dată să impresioneze publicul și nu numai, așa că a lăsat-o să mai apară o dată pe scenă. Decizie înțeleaptă, căci prestația Loredanei Ungureanu a fost cu mult mai bună. După ce și-a terminat numărul, Mihai Bendeac a mers cu ea în culisele show-ului și i l-a prezentat pe Andreas Petrescu, scenaristul emisiunii iUmor. ”Mi-e jenă, bă. Sunt un om slab. I-am dat cartea verde, pentru că Dumnezeu mi-a luat mințile.”, a mai spus el.

Loredana Ungureanu, surpriză plăcută pentru Mihai Bendeac! Actorul i-a dat Cartea Verde
Loredana Ungureanu, surpriză plăcută pentru Mihai Bendeac! Actorul i-a dat Cartea Verde

Dan Badea, despre iUmor: „Din ipoteza de gazdă trebuie să te pregătești”

”E altfel să fii musafir, am mai fost de trei ori invitat, dar din ipostaza de gazdă trebuie să te pregătești, să stai acolo, să cureți după oaspeți, să ai grijă de toți. Nu cred că am stat jos deloc, dar abia acum mă resimt. A fost foarte obositor, dar mi-a plăcut mult prima zi! Încerc să nu am prejudecăți și nu judec pe nimeni, doar vreau să înțeleg motivația fiecăruia de a urca pe scenă.

Sigur, la o astfel de emisiune te aștepți să întâlnești oameni dezinvolți, dar Șerban mi-a spus că s-ar putea să existe și concurenți cu care nu o să am ce să vorbesc și, într-adevăr, m-am trezit la un moment dat puțin blocat”, a povestit amuzat Dan Badea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×