Dan Badea, în lacrimi la iUmor! Ce i-a făcut un concurent în timpul emisiunii

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
16/03/2019, 12:29
Dan Badea, în lacrimi la iUmor! Ce i-a făcut un concurent în timpul emisiunii GALERIE FOTO
Dan Badea, în lacrimi la iUmor!

Dan Badea, unul dintre prezentatorii iUmor, de la Antena 1, va fi impresionat până la lacrimi, în ediția din această seară, de un concurent. Intrat în competiție stângaci, după cum au crezut toți cei prezenți, fără un număr bine conturat, aflat pentru prima dată pe o scenă de orice fel, a reușit, spre surprinderea tuturor, să treacă publicul de la agonie la extraz.

Dan Badea, în lacrimi la iUmor

Acesta, va avea un moment de aproximativ 30 de minute, presărat cu hohote de râs. Fascinat de ce se desfășoară pe scenă, comediantului Dan Badea încep să îi curgă lacrimi de fericire. „M-ai făcut să plâng. Mă crezi când îți spun că sunt fericit pentru tine?”, i-a spus prezentatorul concurentului.

Consolat de colegii săi de platou, Dan Badea a mărturisit că nu se aștepta nici el să aibă o astfel de reacție. „M-a luat prin surprindere… cum a început, față de cum a terminat și nu doar povestea lui de viață, ci faptul că avea o bucurie în ce făcea! M-a luat un val… am râs, am râs, apoi… acum o să zică o țară întreagă că Badea plânge la iUmor”, a mai spus co-prezentatorul de la iUmor.

Dan Badea, în lacrimi la iUmor! Ce i-a făcut un concurent în timpul emisiunii
Comediantul s-a bucurat atât de tare de ce s-a întâmplat pe scenă, încât lacrimile au început să îi curgă șiroaie

Comediantul a devenit tată pentru prima oară

Sensibilitatea poate i se trage și din faptul că acesta a devenit de curând părinte pentru prima oară. Soția lui, Mădălina, se simte bine după naștere, iar Arias Badea, micuțul care abia a pășit pe lumea aceasta, este și el într-o stare perfectă. „De duminica trecută sunt tăticul lui Arias Dan. De o săptămână suntem acasă, suntem bine, Mădălina se simte extraordinar. E o perioadă minunată și încă ne adaptăm împreună.

Dan Badea, în lacrimi la iUmor! Ce i-a făcut un concurent în timpul emisiunii
Badea a fost impresionat de numărul unui concurent ce va sosi pe scena umorului în această seară

M-am simțit binecuvântat și, în sfârșit, împlinit, e o minune pe care nu o pot descrie in cuvinte!”, a spus Badea despre fiul său. De asemenea, acesta a vorbit și despre momentul alegerii numelui. „Istoria numelui e cam așa – ne-am dorit un nume special, dar nu complicat. Multe luni nu am găsit nimic care să ne placă, iar într-o zi i-a venit Mădălinei ideea. L-am căutat pe net și am văzut că este un nume folosit mai mult în Hawaii”, a explicat Dan Badea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×