Dan Badea, de la iUmor, prima reacție privind acuzațiile de trafic de droguri: “Nu am auzit de DIICOT”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
12/03/2019, 18:43
Dan Badea, de la iUmor, prima reacție privind acuzațiile de trafic de droguri: “Nu am auzit de DIICOT” GALERIE FOTO
Dan Badea, de la iUmor, prima reacție privind acuzațiile de trafic de droguri

Dan Badea, unul dintre prezentatorii emisiunii de la iUmor, a avut prima reacție privind acuzațiile de trafic de droguri. Comediantul a lămurit, în direct, la ”Xtra Night Show”, informațiile potrivit cărora ar fi fost implicat într-un dosar DIICOT.

Dan Badea, unul dintre prezentatorii de la iUmor, prima reacție privind acuzațiile de trafic de droguri

„Șocant pentru mine și mai ales pentru toată lumea. Am aflat azi cu stupoare că ar fi un dosar, era o lume paralelă. M-a și sunat cineva și mi-a zis să vorbim despre noul scandal. Le-am zis că scandal o să fie dacă nu retrag știrea aia. Nici nu știu unde este DIICOT! Dacă era o glumă, era cumva. Dar știrea asta s-a rostogolit și nu e normal. 

Mi se pare normal să mă suni. Mi se pare stupid, a trebuit eu să cer lămuriri la DIICOT. Există o adresă de mail, am cerut să văd despre ce e vorba, sunt sigur că e vorba de o confuzie. Vă rog frumos, hai să ne lămurim.

Dan Badea, de la iUmor, prima reacție privind acuzațiile de trafic de droguri: “Nu am auzit de DIICOT”
Comediantul a lămurit zvonurile

”Nici nu știu unde este DIICOT!”

Ei mi-au zis că au CNP-ul și e vorba despre mine. Lumea mă știe de Dan Badea și eram sigur că este o chestie de confuzie, nu ai cum…Nu asta era problema, de nume. Eu nu fac chestii de genul ăsta, nu am nicio legătură cu drogurile, nu există fapta, ceea ce s-a și dovedit.

E ca și cum mâine Dan Capatos îi dă în cap cuiva și se scrie că tu ai făcut asta. Băi dar nu verifici? Așa cum am putut eu să cer explicații de la DIICOT, așa puteau să facă și cei de la site-ul respctiv. Tot la biroul de presă am cerut și eu același lucru, mi-au stricat tot zen-ul. De duminică sunt și tătic, Dan Badea, niciun drog”, a explicat Dan Badea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×