Scena iUmor, plină de mister! Delia a dispărut, sub ochii lui Bendeac și ai lui Cheloo!

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
20/04/2019, 21:08
Scena iUmor, plină de mister! Delia a dispărut, sub ochii lui Bendeac și ai lui Cheloo!
iUmor suprinde cu o nouă ediție incendiară

Moment inedit petrecut pe scena show-ului iUmor de la Antena 1. Un concurent a reușit să-i lase pe toți muți de uimire. datorită prestației sale. Este vorba despre un număr de magie cu totul și cu totul special.

Magicianul Johannes, invitat special la iUmor. O va face pe Delia să dispară

De-a lungul celor șase sezoane, jurații iUmor au avut parte de numeroase numere de magie, unele bune, altele de-a dreptul fenomenale, însă când credeau că le-au văzut pe toate, vor avea parte d eo surpriză de proporții. Pe scena show-ului de comedie își va face apariția nimeni altul decât magicianul Johannes, în calitate de invitat special.

Încă de la început, acesta le va mărturisi celor trei jurați că a avut mai multe idei în legătură cu organizarea momentului pe care îl va prezenta la iUmor, însă, după câteva momente de gândire, a fost nevoit să ia o decizie: „Mi-am zis să vin cu un pat de acasă şi cu băieţii mei şi să o invit pe Delia, că pe cine altcineva, să se aşeze aici frumos, să se simtă ca la ea acasă!. M-am gândit să presez o fiinţã umană. Să o presãm literalmente!”,  spune îndrăgitul magician, spre deliciul celorlalţi doi juraţi.  Cheloo nu putea să rateze această ocazie: „Poţi să n-o mai aduci înapoi?” , a reacționat rapperul, în stilul caracteristic.

Magicianul Johannes a făcut-o pe Delia să dispară
Magicianul Johannes a făcut-o pe Delia să dispară

Continuă momentele de senzație la iUmor

În ediția de sâmbătă, cu începere de la orele 20:00, concurenții s evor întrece în momente care mai de care mai surprinzătoare și spectaculoase, în încercarea de a-i impresiona pe cei trei jurați extrem de exigenți, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac.

Cei care primesc minim două ”Thumbs up” din partea membrilor juriului vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1. Votul începe în timpul ediţiei respective şi se încheie a doua zi, la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator și va merge direct în etapa finală a show-ului.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×