Emisiunea iUmor Live pe Antena 1, ediția de sâmbătă, 20 aprilie

Ana Chivu   
în Stiri mondene
20/04/2019, 18:34
Emisiunea iUmor Live pe Antena 1, ediția de sâmbătă, 20 aprilie GALERIE FOTO
iUmor Live pe Antena 1 ediia de azi, 20 aprilie

Delia va fi protagonista unui număr de magie. Vezi numărul spetaculos în ediția de sâmbătă, 20 aprilie, la Antena 1. Cheloo, glumeț, ca de obicei, le-a spus magicienilor să nu o mai aducă înapoi pe colega de platou. De-a lungul a șase sezone, jurații iUmor au avut parte de momente care mai de care mai ciudate sau mai imprevizibile, pe lângă numerele bune care i-au făcut să aștepte pas cu pas mișcările concurentului cu sufletul al gură.

Emisiunea iUmor Live Stream Online pe Antena 1, ediția de sâmbătă, 20 aprilie

Ediția de azi, 20 aprilie, aduce un nou moment excepțional, moment în care Delia este și ea împlicată. În această seară, la orele 20:00, în platoul emisiunii iUmor, își va face apariția nimeni altul deccât magicianul Johannes. Acesta a mărturisit că a avut numeroase idei despre cum s-ar putea desfășura numărul lui, dar, într-un final, s-a hotărât.

Mi-am zis sã vin cu un pat de acasã şi cu bãieţii mei şi sã o invit pe Delia, cã pe cine altcineva, sã se aşeze aici frumos, sã se simtã ca la ea acasã!”, va spune acesta, continuând: „M-am gândit sã presez o fiinţã umanã. Sã o presãm literalmente!”, va mai spune el spre bucuria celorlalţi doi juraţi. Cheloo va profita imediat de moment pentru a-l ruga pe magician „Poţi sã n-o mai aduci înapoi?”. 

iUmor Live pe Antena 1 ediția de azi, 20 aprilie
iUmor Live pe Antena 1 ediția de azi, 20 aprilie

Premieră la iUmor, pe Antena 1

Comedianții ascunși sub numele de Doi Degeaba au venit pe platoul de la iUmor. Personajele de animație Orlando și Inocențiu sunt deja extrem de cunoscuți în mediul online.

„Am o stimă foarte mare pentru oamenii care insistă să facă desene animate, pentru că este o muncă extraordinară, care necesită nopţi pierdute, am intrat în contact cu subiectul ăsta!”, spune Cheloo.  „Sunteţi primii, n-am mai avut niciodată aşa ceva la iUmor!”, spune Şerban Copoţ în culise.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×