Emisiunea iUmor Live pe Antena 1, ediția de sâmbătă, 13 aprilie

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/04/2019, 18:30
Emisiunea iUmor Live pe Antena 1, ediția de sâmbătă, 13 aprilie GALERIE FOTO
În această sear, iUmor revine cu o nouă ediție de senzație

Sâmbătă seara, cu începere de la orele 20:00, vom avea parte de o nouă ediție spectaculoasă a emisiunii iUmor, producție cu care Antena 1 cucerește audiențele în această primăvară. Telespectatorii se vor bucura de noi momente spectaculoase și, bineînțeles, o porție zdravănă de comedie.

iUmor Live Stream Online ediția de sâmbătă, 13 aprilie

Așa cum v-ați obișnuit deja, pe lângă momentele spectaculoase puse în scenă de noi concurenți, dornici să câștige marele premiu, nu vor lipsi intervențiile savuroase ale celor trei jurați: Delia, Cheloo și Mihai Bendeac.

Ediția din această seară îl va avea în prim-plan pe Mihai Bendeac. Cunoscutul actor nu s-a mai putut abține și a recunoscut că are fantezii cu una dintre colegele sale de scenă, alături de care face senzație de fiecare dată.

Cei trei jurați de la iUmor sunt pregătiți pentru noi numere spectaculoase
Cei trei jurați de la iUmor sunt pregătiți pentru noi numere spectaculoase

Mihai Bendeac, fantezii cu o colegă de scenă

Ea este una dintre cele mai puternice fantezii în lumea noastră, a actorilor! Este considerată această superbitate absolută! E frumoasă și e mișto ea, așa. Cred că ea ar trebui studiată, e ireală!” , a mărturisit actorul și juratul show-ului de comedie.

În altă ordine de idei, îndrăgitul jurat al emisiunii iUmor a vorbit despre cele mai dificile momente dinviața sa. Se întâmpla pe când actorul avea puțin peste 20 de ani, perioadă în care a fost măcinat de probleme de sănătate.

Am avut de luptat și cu niște probleme personale care au început pe la 22-23 de ani. Mă refer la depresii. A fost o luptă continuă. Când am ajuns în stadiul în care efectiv nu s-a mai putut, m-am dus să cer ajutor specializat și am încercat să o țin sub control. Dar e o chestie cu care trebuie să înveți să trăiești toată viața.

 

În depresie nu există cuvântul ambiție. În fazele nasoale ale depresiei există doar: «Ridică-te din pat!». Ăsta e maximum de ambiție pe care poți să îl atingi. Mi s-a întâmplat să nu mă ridic din pat și trei-patru zile. E o chestie despre care nu prea se vorbește și sunt atât de mulți oameni care suferă de boala asta” , a povestit Mihai Bendeac.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×