Mihai Bendeac a spus adevărul despre copil! Va fi sau nu tată vedeta de la iUmor, Antena 1?

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
03/03/2019, 18:49
Mihai Bendeac a spus adevărul despre copil! Va fi sau nu tată vedeta de la iUmor, Antena 1? GALERIE FOTO
Mihai Bendeac a spus adevărul despre copil. Vedeta iUmor nu va fi tată

Mihai Bendeac a spus adevărul despre copil! După ce în prima ediție a noului sezon iUmor a spus că va fi tată, vedeta de la Antena 1 a clarificat lucrurile și i-a făcut naivi pe cei care au căzut în plasă, referindu-se în special la colegii săi de platou.

Va fi sau nu tată vedeta de la iUmor, Antena 1?

Mihai Bendeac va fi tătic! Și nici el nu realizează foarte tare asta. Din cum a prezentat situația, m-am speriat puțin, mi s-a părut că a spus-o printre altele. El e foarte speriat, a încercat să facă din acest eveniment mare-mare din viața lui ceva foarte mic, a spus Delia în prima ediție a noului sezon iUmor, după ce Mihai Bendeac a dat de veste că va fi tată. Actorul nu a reușit însă să îi convingă pe Cheloo, Șerban Copoț și Dan Badea.

Nici Roxana Vancea, fosta iubită a lui Bendeac, nu a crezut că juratul de la iUmor va deveni tată. Nu vreau să comentez. Cred că își bate joc de voi. Nu am nicio părere despre această situație”, a spus Roxana.

Delia a fost păcălită de Mihai Bendeac
Delia a fost păcălită de Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a spus adevărul despre copil

După ce i-a indus pe toți în eroare, inscând reacții și pe rețelele de socializare, Mihai Bendeac a spus adevărul despre copil. „M-am trezit cu gândul că voi veni aici și voi întâlni o mulțime de proști. Nu mă refer la concurenți. Mă refer la colegii mei, chiar și la voi… Adică oameni atât de proști încât să creadă că o să am un copil”, a spus Mihai Bendeac.

Apoi, juratul de la iUmor s-a întors către Delia. „Hai c-ai luat-o și tu ca fraiera!”, i-a spus Bendeac, după care a adăugat: „Zilnic îmi trec atât de multe tâmpenii prin cap.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×