Un supraviețuitor din Colectiv a fost desemnat candidat PLUS pentru Primăria Sectorului 2, Vlad Voiculescu: ”Este unul dintre cei mai motivați candidați”

Adrian Ilie   
în Stiri de ultima ora
17/02/2020, 14:46
Un supraviețuitor din Colectiv a fost desemnat candidat PLUS pentru Primăria Sectorului 2, Vlad Voiculescu: ”Este unul dintre cei mai motivați candidați”
Adrian Albu și Vlad Voiculescu/ Foto: stiri.plus

Printre candidații desemnați de către PLUS pentru primăriile de sector din București se află și Adrian Albu, nominalizat să reprezinte partidului lui Dacian Cioloș în competiția de primar al sectorului 2. Adrian Albu lucrează într-o corporație, iar în incendiul de la Colectiv și-a pierdut viața sora sa, el însuși fiind rănit.

”S-a ars la propriu cu nepăsarea autorităților”

Am văzut cum corupția ucide sau ne afectează viețile. De aceea siguranța și calitatea vieții vor fi prioritățile mele, și voi începe din prima zi să lucrez la obținerea avizelor PSI pentru toate unitățile de învățământ din Sectorul 2: creșe, grădinițe, școli și licee”, a afirmat Adrian Albu, potrivit unui comunicat al PLUS.

Vlad Voiculescu, candidatul PLUS la Primăria Generală, a afirmat că tragedia personală prin care a trecut îi dă lui Adrian Albu o motivație suplimentară.

Adrian e un om care s-a ars la propriu cu nepăsarea autoritătilor din țara asta. Ce-l mână în luptă nu se compară cu motivația niciunuia dintre noi. La Colectiv și-a pierdut sora și asta îl face să fie unul dintre cei mai motivați candidați, care va lupta pentru siguranța oamenilor din sectorul pe care-l reprezintă. De când l-am cunoscut, am văzut în el un om care nu renunță niciodată. Dacă aș locui în Sectorul 2, cu siguranță aș vota cu Adi”, a spus Voiculescu.

În așteptarea negocierilor de la USR

Alături de Adrian Albu au mai fost desemnați candidați PLUS pentru București: Diana Buzoianu – avocat, Sectorul 1, Simona Spătaru – avocat, Sector 4, Alex Dimitriu – avocat, Sectorul 5. Alianța USR PLUS va avea candidați comuni atât în alegerile locale, cât și în cele parlamentare. După desemnarea fiecărui candidat al partidelor, între aceștia vor avea loc dezbateri și negocieri până la jumătatea lunii martie”, se mai arată în comunicatul PLUS.

Pentru Primăria Generală Alianța va trebui să aleagă între Vlad Voiculescu și Nicușor Dan, acesta fiind candidat independent, dar cu susținerea USR.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×