Rareș Bogdan, aproape să intre în cursa pentru Primăria Capitalei! „Aș putea lua și 40 la sută”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
12/02/2020, 09:34
Rareș Bogdan, aproape să intre în cursa pentru Primăria Capitalei! „Aș putea lua și 40 la sută” GALERIE FOTO
Europarlamentarul Rares Bogdan n-ar spune nu funcției de primar. Sursa foto - ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Europarlamentarul Rareș Bogdan este aproape să intre în cursa pentru Primăria Capitalei! Deși inițial a spus că nu e tentat de o asemenea funcție, între timp, liberalul a revenit la sentimente mai bune.

Rareș Bogdan, aproape să intre în cursa pentru Primăria Capitalei!

Astfel, în acest moment, Rareș Bogdan nu ar spune nu unei candidaturi pentru primăria celui mai mare oraș al țării. S-ar putea întâmpla asta numai dacă partidul i-o va cere. Europarlamentarul spune că este gata să fie pompierul de serviciu oriunde va fi nevoie.

”PNL este pe val, are un premier și un guvern performant și se află sub auspiciile unei guvernări de 5 ani de zile. PNL nu are cum să nu aibă un candidat propriu (…)

„Aș putea lua și 40 la sută”

Noi trebuie să dăm o soluție pentru București. Eu voi fi întotdeauna pompierul de serviciu acolo unde mi se cere, în orice loc din România sau din afară, dar cred foarte mult că colegii mei, sprijiniți fiind de Ludovic Orban pot să facă o figură excepțională.

Dacă nu găsim o soluție sigură 100%, nu o să mă uit să vedem cum pierde partidul alegerile ca în 2016”, a spus Rareș Bogdan la Realitatea Plus.

”Dacă partidul consideră că strategia noastră este asta, n-am să mă dau la o parte. Eu am intrat în PNL din drag de liberalism, de PNL, pentru că-i cunosc istoria și cred în valorile liberale”, a mai declarat Rareș Bogdan.

De altfel, europarlamentarul spune că Nicușor Dan, considerat unul dintre cei care ar putea să o învingă pe Gabriela Firea, nu are prea multe șanse dacă nu intră în PNL.

Rareș Bogdan a mai precizat că, într-o confruntare electorală cu Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei, el ar obține minimum 37-38%, având șanse și la 40% în timp ce actualul edil al Capitalei nu va depăși 24%.

”Din păcate, alegem primarii într-un singur tur. Ca să candideze Nicusor Dan la Primărie din partea PNL, va trebui în primul rând să intre în partid. Dar asta nu înseamna că il face automat candidatul PNL la primărie. PNL are azi in Capitala intre 30-34%. Astazi, primul partid din Bucuresti nu mai este USR, ci PNL.

Vom sta de vorbă cu toți: PMP, USR, PLUS, cu ALDE, cu toți cei care își asumă valorile Dreptei. Gabriela Firea trebuie indepărtată cu orice preț de la Primăria Capitalei, Dreapta trebuie să dea primarul Capitalei”, a mai spus Rareș Bogdan.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×