Reacția lui Rareș Bogdan după căderea Guvernului Orban. Europarlamentarul: ”Întregul joc e condus de președinte”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
05/02/2020, 16:24
Reacția lui Rareș Bogdan după căderea Guvernului Orban. Europarlamentarul: ”Întregul joc e condus de președinte”
Cum a reacționat liberalul Rareș Bogdan după ce Guvernul Orban a picat. Sursa foto: Hepta.ro

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban a căzut cu 261 de voturi „pentru”, iar europarlamentarul Rareș Bogdan a anunțat că acum este clar că în România vor avea loc alegeri anticipate. Liberalul spune că totul depinde de președintele Klaus Iohannis.

Rareș Bogdan anunță alegeri anticipate: ”În joc intră președintele României”

Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat că moțiunea votată împotriva Guvernului PNL nu face altceva decât să anunțe alegeri anticipate în țara noastră. Prin urmare, procedura va depinde de dizolvarea Parlamentului, iar apoi se poate emite actul normativ privind alegerile anticipate.

Totodată, liberalul a mai adăugat că în momentul de față întregul joc politic este condus de președintele Klaus Iohannis care nu a dat nicio declarație până la această oră. Căderea Guvernului Orban a picat cu un număr mai mare de voturi decât în momentul învestirii.

„Din acest moment în joc intră președintele României. Acesta a spus pe 28 decembrie că sunt 50% șanse de anticipate. Privind în Parlament la inconștiența celor de la PSD și PRO România întreg jocul e condus acum de președinte”, a declarat Rareș Bogdan, relatează stiripesurse.ro.

Guvernul Orban a picat. Alegerile anticipate tot mai aproape

„Intră în joc Președintele. Pas cu Pas. Aveți încredere. România NU va încăpea din nou pe mâna infractorilor, aculturalilor, baronilor, ticăloșilor, neocomuniștilor și mincinoșilor din PSD. PNL este un partid responsabil care nu va abandona țara în mâinile celor care au adus-o în situația de azi. 

21 iunie, Ziua «Z»! Începe dânsul… Până la România NORMALĂ mai sunt doi pași mici…. Vor fi făcuți și aceștia. Nici un om responsabil nu are ce să reproșeze PNL și Guvernului sau Guvernul Orban 1, au făcut maximum de lucruri cu o majoritate formată din 8 forțe politice diferite. Și vor continua să facă… Sfârșitul nu e aici…

Pas cu Pas spre România NORMALĂ. Guvernul PNL, Orban 1, a fost demis doar pentru că a avut curajul să își asume ceea ce doresc 84% dintre români, VOT în două tururi de scrutin pentru primari, o modalitate de vot care asigură legitimitate și reprezentativitate suplimentară alesului local”, a mai scris europarlamentarul pe contul de Facebook cu puțin timp în urmă.

Rareș Bogdan, mesaj dur la adresa PSD în timpul moțiunii de cenzură

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a avut un discurs tranșat la adresa pesediștilor în timpul moțiunii de cenzură. Europartamentarul i-a numit pe politicienii din Partidul Social Democrat manipulatori, mincinoși și i-a acuzat că se pretează numai la josnicii.

„Ați vrut putere numai pentru voi și-ai voștri, nu pentru nefericiții pe care i-ați manipulat! Și acum, deoarece va tremură genunchii, mințiți, manipulați, va pretați la josnicii. Știți că alegerile va pot pulveriza manieră de a face politică, adică în disprețul cetățenilor României.

Ați trecut țara asta prin foc, ați distrus economia, aproape n-ați mai lăsat nimic în picioare. Să va fie rușine! Chiar nu aveți nimic sfânt?”, a scris europarlamentarul Rareș Bogdan pe pagina de socializare.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×