Rareș Bogdan, adevărul despre cum a ajuns Laura Codruța Koveși procuror șef european: „Lucrurile trebuie spuse pentru a fi cât se poate de clare”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
02/02/2020, 14:09
Rareș Bogdan, adevărul despre cum a ajuns Laura Codruța Koveși procuror șef european: „Lucrurile trebuie spuse pentru a fi cât se poate de clare” GALERIE FOTO
Rares Bogdan le vorbește liberalilor. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Rareș Bogdan a spus adevărul despre cum a ajuns Laura Codruța Koveși procuror șef european! Europarlamentarul le-a povestit liberalilor la Consiliul Naţional al partidului, despre activitatea colegilor din PNL la Bruxelles.

Rareș Bogdan, adevărul despre cum a ajuns Laura Codruța Koveși procuror șef european!

Acesta a făcut referire și la victoria Laurei Codruţa Kovesi, una care nu ar fi putut să aibă loc fără europarlamentarii liberali şi fără sprijinul preşedintelui Klaus Iohannis.

„Anul trecut a fost uşor, adevăratele bătălii şi adevăratele victorii sunt absolut convins că vor veni în acest an”, a spus Rareș Bogdan în debutul discursului său.

„Lucrurile trebuie spuse pentru a fi cât se poate de clare”

Fostul jurnalist a mai spus că îşi doreşte dublarea grupului parlamentar al PNL şi ca acest lucru se poate întâmpla în urma alegerilor parlamentare anticipate.

De altfel, eurodeputatul a trecut la realizările grupului liberalilor români, numirea Adinei Vălean în funcţia de comisar european pentru Transporturi, dar şi câştigarea de către Laura Codruţa Kovesi a funcţiei de şef al Parchetului European.

„A urmat o chestiune care doar a fost întărită tot datorită europarlamentarilor români, atât celor şase care au fost cât şi celor care au venit.

Este vorba de negocierea care a dus la câştigarea poziţiei de procuror general european de către Laura Codruţa Kovesi.

O victorie care nu ar fi putut să aibă loc fără parlamentarii liberali din Parlamentul European şi fără preşedintele României de asemenea.

Lucrurile trebuie spuse pentru a fi cât se poate de clare şi cunoscute”, a afirmat Rareş Bogdan.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×