Rareș Bogdan, adevărul despre cum a ajuns Laura Codruța Koveși procuror șef european: „Lucrurile trebuie spuse pentru a fi cât se poate de clare”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
02/02/2020, 14:09
Rareș Bogdan, adevărul despre cum a ajuns Laura Codruța Koveși procuror șef european: „Lucrurile trebuie spuse pentru a fi cât se poate de clare” GALERIE FOTO
Rares Bogdan le vorbește liberalilor. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Rareș Bogdan a spus adevărul despre cum a ajuns Laura Codruța Koveși procuror șef european! Europarlamentarul le-a povestit liberalilor la Consiliul Naţional al partidului, despre activitatea colegilor din PNL la Bruxelles.

Rareș Bogdan, adevărul despre cum a ajuns Laura Codruța Koveși procuror șef european!

Acesta a făcut referire și la victoria Laurei Codruţa Kovesi, una care nu ar fi putut să aibă loc fără europarlamentarii liberali şi fără sprijinul preşedintelui Klaus Iohannis.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Anul trecut a fost uşor, adevăratele bătălii şi adevăratele victorii sunt absolut convins că vor veni în acest an”, a spus Rareș Bogdan în debutul discursului său.

„Lucrurile trebuie spuse pentru a fi cât se poate de clare”

Fostul jurnalist a mai spus că îşi doreşte dublarea grupului parlamentar al PNL şi ca acest lucru se poate întâmpla în urma alegerilor parlamentare anticipate.

De altfel, eurodeputatul a trecut la realizările grupului liberalilor români, numirea Adinei Vălean în funcţia de comisar european pentru Transporturi, dar şi câştigarea de către Laura Codruţa Kovesi a funcţiei de şef al Parchetului European.

„A urmat o chestiune care doar a fost întărită tot datorită europarlamentarilor români, atât celor şase care au fost cât şi celor care au venit.

Este vorba de negocierea care a dus la câştigarea poziţiei de procuror general european de către Laura Codruţa Kovesi.

O victorie care nu ar fi putut să aibă loc fără parlamentarii liberali din Parlamentul European şi fără preşedintele României de asemenea.

Lucrurile trebuie spuse pentru a fi cât se poate de clare şi cunoscute”, a afirmat Rareş Bogdan.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×