Vlad Voiculescu candidează la Primăria Capitalei: ”Oraşul acesta este condus pe contrasens”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
17/01/2020, 15:20
Vlad Voiculescu candidează la Primăria Capitalei: ”Oraşul acesta este condus pe contrasens”
Vlad Voiculescu și-a lansat candidatura pentru Primăria Capitalei. Sursa foto: Hepta.ro

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății în Guvernul Dacian Cioloș, și-a lansat candidatura pentru Primăria Generală a Capitalei. Politicianul spune că actuala administrație este condusă pe contrasens, referindu-se la candidatura Gabrielei Firea.

Vlad Voiculescu și-a lansat candidatura pentru Primăria Capitalei

Vlad Voiculescu va candida la Primăria Capitalei, motiv pentru care a lansat un proiect sub sloganul „București, capitala oamenilor buni” care se bazează pe patru principii esențiale pentru București: curățenie, calitate, control și colaborare. Fostul ministru spune că actuala administrație conduce orașul „pe contrasens”, referindu-se la Gabriela Firea.

Politicianul este susținut de fostul premier Dacian Cioloș (noiembrie 2015 – ianuarie 2017), dar și de PLUS. În ciuda faptului că USR și PLUS militează pentru un candidat comun, USR a anunțat că îl va susține în cursa pentru Primăria Capitalei pe Nicușor Dan.

„Problemele mari ale Bucureştiului, o parte dintre ele sunt cunoscute, o altă parte o vedem astăzi. Vedem calitatea aerului în Bucureşti, problema asta care a fost ascunsă de multă vreme şi vedem că oraşul acesta este condus pe contrasens.

Această administraţie conduce oraşul pe contrasens. Acolo unde este nevoie de investiţii serioase se oferă vouchere”, a declarat Voiculescu în timpul lansării candidaturii sale la Primăria Capitalei, relatează digi24.ro.

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, atac la adresa Gabrielei Firea

În cadrul evenimentul dedicat lansării candidaturii sale la Primăria Capitalei, Vlad Voiculescu a mai adăugat că este „un candidat comun al întregii drepte” și așteaptă ca PNL să-și aducă candidatul pentru Primăria Capitalei.

Acolo unde este nevoie de servicii sanitare de calitate se oferă excursii în Grecia, luminiţe sau târguri, lucruri care sunt frumoase, dar nu sunt esenţiale. Niciodată lucrurile esenţiale nu au fost mai deoarte de administraţia Bucureştiului decât sunt acum”, a mai spus Vlad Voiculescu.

De asemenea, politicianul a mai adăugat că oamenii sunt cei mai importanți în ceea ce privește planul de dezvoltare pentru București. Voiculescu își dorește un oraș care să atragă și să păstreze oameni buni.

„Sunt oameni care merg zilnic la serviciu, care merg prin traficul bucureştean, sunt oameni care aleargă în Bucureşti. Sunt bunicii care au grijă de nepoţi, compensând lucruri pe care oraşul nu le pune la dispoziţie”, a completat candidatul pentru Primăria București din partea PLUS.

Cine sunt candidații pentru Primăria Generală a orașului București

Pe lângă Vlad Voiculescu care va candida pentru Primăria Capitalei din partea PLUS, va mai candida și Gabriela Firea. Totodată, pentru funcția aceasta vor mai candida Theodor Paleologu (PMP) și Nicușor Dan (USR).

Dan Barna, președintele USR, este de părere că în situația în care PNL va avea propriul candidat pentru Primăria Capitalei atunci lupta va fi una strânsă. În plus, Barna a mai afirmat că este nevoie de un reprezentant puternic al partidelor de dreapta care să o învingă pe Gabriela Firea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×