Un subofiţer din Jandarmerie, arestat pentru trafic de cocaină după ce a fost prins în flagrant

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
19/12/2018, 18:28
Un subofiţer din Jandarmerie, arestat pentru trafic de cocaină după ce a fost prins în flagrant GALERIE FOTO
Cum a ajuns un subofiţer din Jandarmerie, arestat pentru trafic de cocaină după ce a fost prins în flagrant

Caz uluitor în Braşov, după ce un subofiţer al Jandermeriei din oraş a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant făcând trafic cu droguri de mare risc. Acesta a fost ridicat după ce a ridicat un colet în care erau ascunse 70 de grame de cocaină ce valorau aproximativ 15.000 de euro.

“La data de 18 decembrie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Covasna au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Ovidiu Gavriluţ, subofiţer în cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Braşov, pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară, fără drept, de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc”, informează un comunicat al DIICOT.

Un subofiţer din Jandarmerie, arestat

Pe data de 17 decembrie, membrii DIICOT Covasna, alături de ofiţerii de la poliţia judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna l-au prins în flagrant pe Ovidiu Gavriluţ în timp ce ridica un colet, care era livrat prin intermediul unei firme ce făcea transport internaţional.

În pachet au fost descoperite 70 de grame de cocaină cu o valoare de piaţă de 15.000 de euro. ″Referitor la comunicatul de presă din 19.12.2018 al DIICOT, facem următoarele precizări: Gavriluţ Ovidiu este subofiţer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ‘Nicolae Titulescu’ Braşov, din luna noiembrie 2018. Referitor la faptele pentru care a fost arestat preventiv, menţionăm că nu avem cunoştinţă despre acestea, însă instituţia noastră va pune la dispoziţia organelor abilitate absolut tot ceea ce este necesar pentru soluţionarea cauzei. După rezolvarea contestaţiei făcută de acesta la măsura arestării preventive pentru 30 de zile, va fi suspendat din funcţie până la soluţionarea cauzei″⁣, precizează comunicatul Inspectoratului.

Reprezentanţii Jandarmeriei în acţiune
Reprezentanţii Jandarmeriei în acţiune

Conform unei informări emise de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Braşov, Ovidiu Gavriluţ va fi suspendat din funcţie după ce a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×