Prognoza meteo joi, 20 decembrie 2018! Cum va fi vremea în București, Brașov și Constanța

Victor Anghel   
în Prognoza meteo
19/12/2018, 16:53
Prognoza meteo joi, 20 decembrie 2018! Cum va fi vremea în București, Brașov și Constanța GALERIE FOTO
Prognoza meteo joi, 20 decembrie 2018! Cum va fi vremea în București, Brașov și Constanța

Prognoza meteo pentru joi, 20 decembrie, aduce vești bune în majoritatea orașelor din România. După câteva zile geroase, în care în unele zone a nins peste măsură, iar mii de oameni au avut de suferit, gradele în termometre încep să crească. Așa se face că în București, Brașov și Constanța, dar și în alte orașe din țara noastră vom avea grade cu plus.

Se apropie weekendul și, așa cum cum au anunțat oficialii Administrației Naționale de Meteorologie, temperaturile încep să crească. Temporar, vor fi precipitaţii în toate zonele. Meteorologii au spus cum va fi vremea în următoarele zile până de Crăciun, dar și ce temperaturi se vor înregistra în prima lună a anului 2019.

Vremea în Capitală

Prognoza meteo pentru cei aflați joi, 20 decembrie 2018, în București

Potrivit accuweather.com, un site specializat în informații despre vreme, mâine vor fi 0 grade Celsius, însă, meteorologii spun că se poate înregistra o valoare mai mare. De asemenea, norii vor fi foarte jos, iar ceața le va da câteva bătăi de cap șoferilor care vor merge la serviciu cu mașina sau vor călători în zonele de la marginea Capitalei.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru cei aflați joi, 20 decembrie 2018, în Brașov

Mâine vor fi 4 grade Celsius în Brașov, astfel că turiștii nu vor tremura prea mult de frig și se vor putea bucura de frumusețile de la munte. Noaptea însă, gradele scad până la -6 grade în termometre, conform accuweather.com. Meteorologii au mai spus că mâine se vor înregistra ninsori și precipitații slabe cantitativ în unele zone de la munte.

Una dintre zonele în care va ninge, în afară de munte, desigur, este cea a Maramureșului. Meteorologii spun că joi, 20 decembrie, vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată, cu o medie a temperaturilor maxime în jurul valorii de 0 grade și a minimelor între -6 și -2 grade. Mai mult, se vor înregistra și precipitații slabe în unele zone din Maramureș.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru cei aflați joi, 20 decembrie 2018, în Constanța

Cei de la malul Mării Negre, dar și turiștii care vor să se plimbe pe plaje mâine, trebuie să știe că maxima zilei va fi de cel mult 1 grad Celsius, relatează accuweather.com.

Începând de joi, 20 decembrie, în zona Dobrogei valorile termice vor crește și, chiar dacă vor mai avea mici fluctuații, vor caracteriza în general o vreme mai caldă decât în mod obișnuit, cu maxime medii cuprinse între 2 și 6 grade și minime în medie între -2 și 2 grade. De asemenea, specialiștii de la ANM au mai anunțat că vor fi precipitații slabe cantitativ în perioada 21-22 decembrie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×