Un star Youtube a murit după ce a suferit un transplant de plămâni

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/09/2018, 22:03
Un star Youtube a murit după ce a suferit un transplant de plămâni GALERIE FOTO
Un star Youtube a murit după ce a suferit un transplant de plămâni.

Un star Youtube a murit după ce a suferit un transplant de plămâni. Un star Youtube şi-a găsit sfârşitul la doar 21 de ani, după ce a suferit un transplant de plămâni. Tânăra a fost un model pentru generaţia ei, prin discursurile motivaţionale şi postările pozitive pe care le făcea pe reţelele de socializare.

Claire Wineland a devenit cunoscută datorită postărilor sale în care a documentat boala sa pe social media. Aceasta suferea de fibroză chistică, ceea ce i-a și adus sfârșitul. Chiar înainte de a face transpllantul de plămâni, a vorbit despre cât este de important donatul de organe pentru persoanele care suferă de fibroză chistică.

Citeşte şi: Daniela Crudu, cele mai sexy imagini din ”Ultimul Trib”!

Citeşte şi: Episodul doi din „Fructul oprit” aduce noi controverse: „Copilul ăla nu trebuie să știe cine e tatăl lui?”

Un star Zoutube a murit după ce a suferit un transplant de plămâni

Tânăra Claire Wineland, de 21 de ani, s-a stins din viață în urma transplantului care ar fi trebuit să o vindece. Aceasta suferea de fibroză chistică. Câteva zile mai târziu după un transplant dublu de plămâni a făcut un atac vascular cerebral. Claire a fost susținătoarea înfocată a lui Benie Sanders. În 2016, la alegerile prezidențiale, a și fugit din spital pentru a participa la una dintre întrunirile din Vermont.
“Sunt recunoscătoare pentru medicii care se vor ocupa de transplant și îmi vor reda viața și mai multă putere de muncă. Sunt recunoscător pentru noua șansă de a trăi”, a scris ea pe un cont propriu de socializare.

După tragedie, familia acesteia a decis ca toate organnele ei funcționale să fie pusă la dispoziție pentru transplant. Tânăra a suferit de fibroză chistică, o afecșiune genetică ce a învins-o. Boala progresivă creează mucus în plămâni și în alte organe. Acest mucus din organe provoacă infecții și probleme cu dugestia. Claire Wineland a fost cunoscută prin pozitivitatea de care dădea dovadă în mediul online, cu toate că deseori alegea și să relateze realist viața cu fibroza chistică. Pentru a se exprima mai bine și pentru a împărtăși povestea ei, și-a făcut un canal de Youtube. Experiențele ei au făcut ca 250.000 de oameni să o asculte. Din nefericire, în anul 2017 s-a lăsat de Youtube din cauza bolii. Cu toate că s-a rupt de cei 250.000 de abonați, alți oameni au urmărit-o pe Twitter și Intagram.

Youtuberiță faimoasă asasinată

O youtuberiță faimoasă din Mexic a fost asasinată de cartelurile de traficanți. O frază a condamnat-o la moarte! O femeie de 36 de ani a fost asasinată din cauza unui video postat pe contul său. În materialul youtuberiței, aceasta l-a criticat pe Jesus Evodio Velazquez Aguirre, guvernatorul Acapulco. Procurorii spun că are legătură cu traficanții de droguri din zonă. După ce postarea a fost urcată pe youtube, aceasta a primit amenințări cu moartea. Nu a durat mult până când a fost ucisă de asasini plătiți de cartelul din Acapulco. Nana Pelucas nu este singurul caz de youtuber ucis de traficanții de droguri. De asemenea, un tânăr de 17 ani a fost asasinat pentru că a făcut mișto într-un video de unul dintre liderii mafioate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×