Episodul doi din „Fructul oprit” aduce noi controverse: „Copilul ăla nu trebuie să știe cine e tatăl lui?”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
05/09/2018, 18:56
Episodul doi din „Fructul oprit” aduce noi controverse: „Copilul ăla nu trebuie să știe cine e tatăl lui?” GALERIE FOTO
Episodul doi din Fructul oprit aduce noi controverse Copilul ăla nu trebuie să știe cine e tatăl lui

Episodul doi din „Fructul oprit” aduce noi controverse: „Copilul ăla nu trebuie să știe cine e tatăl lui?” Povestea continuă pentru fanii poveștilor de dragoste din „Fructul oprit”. Nu vor lipsi momente emoționante, suspans, dragoste și dramă.

Paternitatea copilului Soniei, Victor, este pusă la îndoială de mulți din casa Caragea. Roxana, mama Soniei, este intrigată de faptul că tatăș copilului minte cu desăvârșire cu privire la paternitatea acestuia. Noul sezon aduce întâmplări de nebănuit și povești de dragoste controversate. Emoțiile întrec toate cotele maxime.

Citește și: Dezastru cauzat de ciclonul Jebi: sunt deja 11 victime

Citește și: Bucureștenii ar putea rămâne fără căldură iarna asta

Episodul doi din „Fructul oprit” aduce noi controverse: „Copilul ăla nu trebuie să știe cine e tatăl lui?”

Peronajele principale au făcut din nou cunoștință cu dezastrul. Sonia s-a reîntors în casa Caragea, de unde a plecat. Cu ajutorul oamenilor pe care i-a reîntâlnit a reușit să-și amintească pasaje șterse din cauza accidentului din urmă. Aceasta își pune la îndoială amintirile și află din ce în ce mai multe lucruri noi. Un aspect nu le dă pace familiei și prietenilor pe care i-a revăzut: „Are cinci ani și două luni. Ăsta nu este plodul lui taică-său!”, Lina Broască(Adriana Trandafir). Mulți susțin că băiețelul Soniei nu este făcut cu cel pe care l-a adus în casă. Liniștea a dispărut din casa Anei Caragea(Cristina Ciobănașu), așa că i-a chemat pe Alex(Petru Păun) și pe Sonia(Michaela Prosan) la o discuție.

„Sonia, de când ai revenit în casa asta, viața noastră a luat-o iar razna! Și eu, sincer, nu vreau să mai trăiesc ce am trăit acum șase ani. Așa că pentru liniștea copiilor noștri, vreau să plecați azi din casa tatălui meu!”, le-a cerut ea acestora. În cadrul sezonului 2 Petru Caragea(Bogdan Iancu) reușește să ajungă la poliție, iar Ana este din ce în ce mai dezamăgită de el, văzând cât de mult s-a schimbat în ultimii ani. „Ai comis o infracțiune și riști să faci pușcărie”, i-a spus polițistul. Noul sezon „Fructul oprit” va putea fi văzut în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Sezon 2 „Fructul oprit”

Povești de iubire de neașteptat, profunzime, emoție, realitatea românească și personaje de excepție. Toate au luat o întorsătură ciudată după ani și ani. Personajele au evoluat și sunt văzute în ipostaze noi. ”Poveștile de iubire imposibilă se combină, așa cum am anunțat din luna mai, cu o poveste a unui Monte Cristo modern, profund ancorat în realitatea românească, interpretat de Bogdan Stanoevici, pe care l-ați văzut încă din primul sezon într-o singură secvență. Regăsim personajele pe care le apreciați deja, după aproape șase ani de la finalul sezonului 1. Personaje schimbate, maturizate, în ipostaze noi, adecvate situației actuale din familia Caragea”, a declarat Ruxandra Ion, producător și regizor al serialului.

“Când am pornit la drum cu aceste personaje, am crezut că povestea lor se va termina odată cu romanul turcesc, dar pe parcurs s-a întâmplat un lucru minunat, ne-am dat seama că povestea poate continua… finalul trebuie să fie unul cu adevărat satisfăcător. Personajele create cu atâtea măiestrie de actorii noștri talentați ne-au convins că mai avem multe de spus.

Mă bucur că nu ne-am luat încă la revedere de la Sonia și Alex și de la povestea lor complicată de dragoste. Însă pentru că nu mai avem la bază romanul turcesc, am lăsat loc și pentru o poveste cu adevărat românească, o poveste de răzbunare, un Monte Cristo made în România, bazat pe trecutul recent al societății noastre viciate. Această poveste a fost abordată și de turci în serialul <>, și adaptat de alte canale românești. Noi v-am ascultat și am decis să fim cu adevărat originali”, a povestit Radu Grigore, scenarist și regizor al producției.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×