Un șofer Uber a ucis 6 clienți într-o singură zi! Reacția bărbatului după ce a fost prins

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
08/01/2019, 14:09
Un șofer Uber a ucis 6 clienți într-o singură zi! Reacția bărbatului după ce a fost prins GALERIE FOTO
Jason Dalton este şoferul Uber care a ucis 6 clienți într-o singură zi

Jason Dalton a ucis şase oameni după ce a văzut figura unui diavol în aplicaţia Uber, el şofer fiind.  Aceasta este explicaţia halucinantă a bărbatului din Michigan care a lăsat fără suflare şase oameni, iar cazul său a şocat întreaga lume, mai ales după explicaţiile pe care le-a oferit în timpul audierilor.

„Am vrut să fac asta de ceva vreme”, spune Dalton, care a dat vina pe logo-ul de la Uber, firmă cu care colabora, spunând că diavolul pe care l-a văzut în acesta „a pus stăpânire pur și simplu pe mintea și trupul său”. 

Un șofer Uber a ucis 6 clienți într-o singură zi

Jason Dalton a recunoscut că a ucis-o într-o parcare pe Tiana Carruthers, în vârstă de 25 de ani, pe data de 20 februarie 2016, după care le-a luat viaţa lui Rich şi Tyler Smith, tată şi fiu în vârstă de 53 şi 17 ani în aceeaşi seară, însă într-o altă parcare.

I-a mai ucis pe Mary Lou Nye, în vârstă de 62 ani, Mary Jo Nye, de 60ani , Dorothy „Judy” Brown, în vârstă de 74 ani și Barbara Hawthorne, de 68 ani , în parcarea unui restaurant, acolo unde a mai împuşcat şi o fetiţă, care a supravieţuit, din fericire.

Jason Dalton a ucis cu sânge rece şase clienţi ai săi la Uber
Jason Dalton a ucis cu sânge rece şase clienţi ai săi la Uber

Au existat zile întregi între crimele oribile comise de Jason Dalton, însă în rest acesta nu s-a atins de pasagerii care alegeau să meargă cu Uber şi dădeau de el. Jason Dalton şi-a recunoscut toate crimele şi a răspuns cu „da” la toate întrebările de la tribunal, spunând că a împuşcat opt persoane, dintre care şase au murit. Nimeni nu se aştepta ca Dalton să pledeze vinovat, acesta nesocotind inclusiv sfatul avocatului său. În urma percheziţiilor care au fost efectuate la locuinţa lui Jason Dalton, autorităţile au găsit un întreg arsenal de puşti şi pistoale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×