Jurnalista Bre Payton a murit! Gripa porcină a ucis-o

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/01/2019, 13:35
Jurnalista Bre Payton a murit! Gripa porcină a ucis-o
Jurnalista Bre Payton s-a stins din viață!

Bre Payton, o jurnalistă din Statele Unite ale Americii care milita pentru campaniile antivaccinare a murit din cauza gripei porcine. Din păcate, aceasta avea doar 26 de ani când medicii i-au transmit că usferă de gripa H1N1, dar și meningită.

De asemenea, ce a ieșit acum la suprafață a fost faptul că decesul acesteia s-a dovedit a fi un detaliu cheie între lucrurile pentru care milita și aceasta. Bre Payton condamnase vehement orice tip de vaccinare, numindu-le „vaccinuri ale diavolului“.

Jurnalista Bre Payton a decedat din cauza gripei porcine

Jurnalista Bre Payton s-a stins din viață la doar 26 de ani din cauza gripei H1N1. De asemenea, aceasta mai suferea și de meningită, conform usatoday.com. Tânăra jurnalistă colabora cu Fox News şi

Bre Payton, jurnalista decedată din cauza gripei porcine!
Bre Payton, jurnalista decedată din cauza gripei porcine!

One America News Network. Publicația la care lucra, The Federalist, a confirmat decesul lui Payton vineri, anunând că s-a stins din viață în San Diego, California. Tânăra nu era deloc de acord cu vaccinurile din ziua de astăzi, fapt pentru care a renunțat la această practică și le-a făcut antireclamă numindu-le „vaccinuri ale diavolului“. Soarta a dictat altfel pentru jurnalistă astfel că a murit din cauza aceasta. Conform Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), gripa H1N1 putea fi prevenită prin vaccinare, relatează EFE.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×