Gripa a mai făcut 4 victime. Numărul deceselor a ajuns la 22

în Stiri de ultima ora
12/02/2018, 18:36
Gripa a mai făcut 4 victime. Numărul deceselor a ajuns la 22

Toţi pacienţii aveau şi alte probleme de sănătate, dar virusul gripal a fost cel care le-a grăbit sfârşitul. Numărul deceselor provocate de gripă în acest sezon a ajuns la 22.

Femeia din Pâncota suferea de mai multe boli, printre care insuficientă respiratorie acută şi bronhopneumopatie cronică, boli care i-au afectat puterea de a lupta cu boala. Mai multe zile, femeia se tratase singură acasă, abia apoi a mers la medic.

În judeţul Arad au fost confirmate până în acest moment şase cazuri de gripă, toate la adulţi iar pentru alţi doi pacienţi sunt aşteptate rezultatele de laborator. Conducerea Spitalului Judeţean din Arad a interzis accesul vizitatorilor pe anumite secţii iar în alte cazuri accesul este limitat pentru a evita răspândirea gripei.

Ministerul Sănătăţii a anunţat că există trei focare de gripă la Iaşi, Constanţa şi Bucureşti, unde două spitale, respectiv Spitalul Clinic „Victor Babeş” şi Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş, au intrat în carantină din cauza numărului mare de cazuri de gripă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×