Video. Au apărut imaginile cu bătaia în care a fost ucis sportivul Tudor Simionov

Silviu Ghering    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/01/2019, 11:11
Video. Au apărut imaginile cu bătaia în care a fost ucis sportivul Tudor Simionov
Video. Imagini cu bătaia în care Tudor Simionov și-a pierdut viața

Au apărut noi imagini care arată cum grupul din Londra i-a luat viața canotorului Tudor Simionov. Totul s-a petrecut în noaptea de Revelion, când sportivul i-a ținut locul unui coleg care nu a mai putut ajunge. Soarta crudă a bărbatului de 33 de ani a făcut ca el să fie disponibil în noaptea tragică ce s-a transformat în ultima zi din viața lui. Iată detaliile din clipul în care acesta și-a pierdut viața, apărându-și colegii. Rudele și prietenii sunt încă în stare de șoc.

„În noaptea de Revelion acceptase să facă parte din echipa de securitate a unui club exclusivist. La 5 dimineața, un grup de indivizi a încercat sa între în forță în club, înarmați cu săbii și cutite. Tudor și colegii lui s-au opus, iar în incidentul care a urmat, tânărul canotor a fost înjunghiat mortal, pe când a sărit sa-și apere colegii doborâti. Presa din Anglia l-a numit “erou” pentru curajul său. Tudor a fost un om minunat, cald, întotdeauna dispus să-i ajute pe cei din jurul sau. Anul acesta ar fi trebuit sa se însoare cu prietena lui, care îl însoțise la Londra. Rămas bun, Tudor! Drum lin printre stele!”

Video cu bătaia în care a fost ucis Tudor Simionov

Au apărut imaginile camerelor de vedere din fața clubului în care lucra sportivul Tudor Simionov. Un grup care a fost restricționat să intre a început bătaia, iar mai apoi, un bărbat a scos un cuțit pe care l-a înfipt direct în inima canotorului.  Imaginile sunt de-a dreptul tragice! Mesajul iubitei bărbatului de 33 de ani a emoționat pe toată lumea. Prietenii și familia îl plâng neîncetat pe Tudor Simionov, sportiv și om de excepție.  „În noaptea dintre ani, iubitul meu și cel ce urma să-mi fie soț, Tudor Simionov, a fost înjunghiat adânc în inima la locul de munca. Pierderea este imposibil de realizat. Îmi este greu să-mi găsesc cuvintele potrivite în aceste momente . Vestea morții neașteptate ne-a îndurerat pe toți .Vă mulțumesc tuturor pentru susținere. Pentru că sunteți în număr mare cei ce doriți să aflați detalii despre repatriere și pentru că ele nu sunt stabilite momentan, toate aceste lucruri vor fi făcute publice după stabilirea lor. Singura declarație oficială făcută de mine a fost făcută către Metropolitan Police”, a fost mesajul transmis de Mădălina, cea care urma să-i fie soție lui Tudor Simionov.

Clubul Dinamo, din care a făcut parte, a postat după tragicul eveniment, pe site-ul oficial: ”CANOTAJ. Începem anul cu o veste grea, care ne cutremura sufletele! Tudor Simionov, un canotor dinamovist și un om minunat, s-a stins din viața la numai 33 de ani, ucis la Londra în noaptea de Revelion! Medaliat cu bronz la Europenele MASTER (veterani) din 2017 pentru Dinamo, Tudor a plecat în urma cu doua luni la Londra pentru a-și continua studiile masterale. Absolvise facultatea de Marketing la ASE București și își dorea o carieră la cel mai înalt nivel”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×