Mesajul iubitei lui Tudor Simionov, după ce acesta a fost ucis la Londra

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/01/2019, 08:21
Mesajul iubitei lui Tudor Simionov, după ce acesta a fost ucis la Londra
Mădălina, iubita lui Tudor Simionov, mesja cutremurător după ce acesta a fost ucis!

Mădălina, iubita sportivului care a fost ucis la Londra, a lăsat un mesaj cutremurător pe un site de socializare. Aceasta urma ca în curând să îi devină soție, dar acest lucru nu s-a mai putut întâmpla din cauza sorții tragige pe care avut-o Tudor Simionov.

Tânăra le-a mulțumit tuturor pentru susținere și a a susținut faptul că detalii despre repatrierea bărbatului vor fi făcute publice după ce se vor stabili exact. Fostul canotor al clubului Dinamo a fost ucis în Anglia chiar în noaptea dintre ani. Bărbatul avea 33 de ani și lucra la un bar de noapte. Acesta a fost ucis cu brutalitate de un grup de indivizi care au încercat vehement să intre în club.

Mădălina, iubita sportivului ucis, Tudor Simionov, mesaj după decesul acestuia

Mădălina, viitoarea soție a sportivului care a fost ucis de un grup de indivizi în Anglia, în noaptea de Revelion, a lăsat un mesaj emoționant după ce acesta a decedat. „În noaptea dintre ani, iubitul meu și cel ce urma să-mi fie soț, Tudor Simionov, a fost înjunghiat adânc în inima la locul de munca. Pierderea este imposibil de realizat. Îmi este greu să-mi gasesc cuvintele potrivite în aceste momente . Vestea morții neașteptate ne-a îndurerat pe toți .Vă mulțumesc tuturor pentru susținere. Pentru că sunteți în numar mare cei ce doriți să aflați detalii despre repatriere și pentru că ele nu sunt stabilite momentan, toate aceste lucruri vor fi făcute publice dupa stabilirea lor. Singura declarație oficială facută de mine a fost facuta către Metropolitan Police”, au fost cuvintele Mădălinei, iubita lui Tudor Simionov.  De asemenea, clubul Dinamo, cel la care a activat acesta, și-a arătat oficial tristețea din urma tragediei.

Tudor Simionov, român ucis în Anglia, de Revelion
Tudor Simionov, român ucis în Anglia, de Revelion

”CANOTAJ. Începem anul cu o veste grea, care ne cutremura sufletele! Tudor Simionov, un canotor dinamovist și un om minunat, s-a stins din viața la numai 33 de ani, ucis la Londra în noaptea de Revelion! Medaliat cu bronz la Europenele MASTER (veterani) din 2017 pentru Dinamo, Tudor a plecat în urma cu doua luni la Londra pentru a-și continua studiile masterale. Absolvise facultatea de Marketing la ASE București și își dorea o cariera la cel mai înalt nivel. În noaptea de Revelion acceptase să facă parte din echipa de securitate a unui club exclusivist. La 5 dimineața, un grup de indivizi a încercat sa între în forță în club, înarmați cu săbii și cutite. Tudor și colegii lui s-au opus, iar în incidentul care a urmat, tânărul canotor a fost înjunghiat mortal, pe când a sărit sa-și apere colegii doborâti. Presa din Anglia l-a numit “erou” pentru curajul său. Tudor a fost un om minunat, cald, întotdeauna dispus să-i ajute pe cei din jurul sau. Anul acesta ar fi trebuit sa se însoare cu prietena lui, care îl însoțise la Londra. Rămas bun, Tudor! Drum lin printre stele!”,  a fost mesajul clubului Dinamo de e un site de socializare oficial.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×