Ultimele imagini cu românul ucis la Londra. Tudor Simionov i-a salvat pe alții cu prețul vieții sale

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
03/01/2019, 12:27
Ultimele imagini cu românul ucis la Londra. Tudor Simionov i-a salvat pe alții cu prețul vieții sale GALERIE FOTO

“A fost un erou”, a titrat presa engleză despre românul care a murit apărându-și colegii. Tudor Simionov a ținut piept unor agresori cu prețul vieții sale. Acum au apărut imaginile cu ultimele clipe din viața românului-erou. Un client a filmat atacul asupra clubului și bătaia în care românul și-a pierdut viața.

Seara de Revelion a fost ultima pentru Tudor Simionov. Românul de 33 de ani, fost canotor la Dinamo, a murit înjunghiat după ce a sărit să-și apere colegii. Aceștia au fost atacați în clubul exclusivist Mayfair din zona Park Lane, în Londra. Românul s-a bătut cu 9 inși, dar unul dintre aceștia l-a înjunghiat mortal cu un cuțit în zona pieptului. Tudor Simionov a decedat în doar câteva minute.

Ultimele imagini cu românul ucis în Londra. Un client a filmat totul cu telefonul

Noile imagini cu uciderea românului au fost publicate de presa din Anglia. Pe filmarea făcută cu telefonul de unul dintre clienți se vede cum Tudor Simionov ține piept atacatorilor care încercau să intre în localul de lux. Aceștia se luptă cu românul și după ce își dau seama că acesta a fost înjunghiat fug de la locul faptei.

Tudor Simionov a fost canotor la Dinamo

După 30 de secunde s-a întors şi sângera. L-am ajutat să intre în toaletă. Sacoul său era plin de sângele care îi curgea din piept… A mai trăit cam un minut. A murit în faţa mea, cu ochii deschişi, uitându-se la mine.”, a povestit teribila scenă Martin Brunt, jurnalist Sky News. Tudor Simionov, fost sportiv de performanţă, era agent de securitate în Londra la clubul Mayfair din zona Park Lane, un cartier de lux, unde prețul unei chirii în respectivul stabiliment ajunge la 4000 de lire pe săptămână.

Se mutase la Londra de doar 3 luni cu iubita sa

Cel care a filmat imaginile a surprins, fără să vrea, ultimele clipe din viaţa lui Tudor Simionov. Cel care a filmat a crezut este vorba doar de o simplă bătaie de Revelion, dar acum imaginile sale au fost folosite și de poliția londoneză pentru anchetă. Autoritățile au un cerc de suspecți, iar un bărbat de 26 de ani a fost deja reținut, fiind considerat principalul suspect. Fost canotor, Tudor Simionov se mutase în Londra de 3 luni, împreună cu cea cu care avea de gând ca în 2019 să-și întemeieze o familie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×