Un șofer teribilist a făcut ravagii în parcarea de la Băneasa Mall VIDEO

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
27/11/2018, 14:01
Un șofer teribilist a făcut ravagii în parcarea de la Băneasa Mall VIDEO
Un șofer teribilist a făcut ravagii în parcarea de la Băneasa Mall VIDEO

Un șofer teribilist a fost la un pas de dezastru! Conducătorul automobilului, în vârstă de 25 de ani, a spulberat două taxiuri, iar apoi a ricoșat cu bolidul în fața unei cafenele. O secundă ar fi putut transforma acest eveniment într-o adevărată tragedie. Șoferul teribilist a fost la un pas să lovească mai mulți pietoni.

Accidentul s-a petrecut în parcarea mall-ului Băneasa din Capitală. Șoferul se afla la volanul unui bolid de lux, iar mașina i-ar fi scăpat de sub control în timp ce se aventura cu viteză mare printre mașinile parcate în fața mall-ului.

Șofer teribilist în parcarea Băneasa Mall! La un pas de tragedie

Teribilul accident a fost surprins de o cameră de supravechere aflată în parcare, iar acestea au fost preluat și publicate pe o rețea de socializare. În imagini se poate observa cum autoturismul circulă cu o viteză peste limita admisă și cum intră în plin printre două taxiuri. Mașina trece de ele și se urcă pe bordură, ajungând fix în fața mall-ului unde erau mai mute persoane. Norocul a fost ca bolidul să se oprească la timp și să curme viața pietonilor nevinovați.

– Știre aflată în curs de actualizare –

26 nov 2018 Baneasa mall

Gepostet von Luci Luciano am Montag, 26. November 2018

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×