ULTIMA ORĂ: VIDEO cu ATACATORUL! „Să curgă sânge!” Un bărbat a intrat cu mașina într-un mall din Brăila! Sunt MULTE victime

Maria Cristina   
în Stiri mondene
11/11/2018, 13:39
ULTIMA ORĂ: VIDEO cu ATACATORUL! „Să curgă sânge!” Un bărbat a intrat cu mașina într-un mall din Brăila! Sunt MULTE victime GALERIE FOTO

Un bărbat a intrat cu mașina într-un mall din Brăila. Se pare că bărbatul se afla sub influența substanțelor halucinogene când a furat o mașină și a intrat cu ea într-un centru comercial.  Atacatorul furase automobilul și l-a înjunghiat pe șoferul mașinii.  Apoi a pornit în trombă pe varianta Brăilei spre centrul comercial.

În drumul său a mai provocat câteva accidente minore, iar apoi a întrat în plin în Brăila Mall. Există cel puțin 10 victime. Martorii susțin că tânărul a vrut să facă rău!

„Un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătura cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta pe raza localității Cazasu. Ulterior acesta s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului, unde a intrat în niște pietoni, și-a continuat deplasarea în parcarea de la mall, unde a intrat într-un grup de persoane. Acesta a fost reținut”, a declarat IPJ Brăila.

Update: Tânărul a fost arestat de către poliția din Brăila.

 

El este atacatorul de la mall

El este atacatorul de la mall

Gepostet von Obiectiv – Vocea Brailei am Sonntag, 11. November 2018

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×