Mesajul Poliției Române, după atacul din mall Braila: ”Nu e de joacă!”

Mesajul Poliției Române, după atacul din mall Braila: ”Nu e de joacă!”GALERIE FOTO
Poliţia Română a oferit detalii despre atacul din mall Brăila printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook

Poliţia Română a postat un mesaj după ce un bărbat a intrat cu maşina în mall-ul din Brăila şi a rănit 10 persoane. Marius Valentin Parfenie, în vârstă de 20 de ani, a furat un automobil după ce l-a înjughiat pe posesor, apoi s-a plimbat prin oraş până când s-a oprit în uşile centrului comercial (vezi VIDEO aici). Autorităţile l-au reţinut, iar acum au fost oferite detalii asupra cercetării.

Parfenie a fost supus etilotestului, din care a rezultat o alcoolemie de 0,37 mg/l alcool pur, iar poliţiştii îl suspectează că ar fi consumat şi alte substanţe. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat penal.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Poliţia Română, mesaj după atacul din mall Brăila

„Chiar dacă în ultimele zile am mai glumit…. cu drogurile și cu alcoolul nu e de joacă! În Brăila, un tânăr, de 20 de ani, a vătămat 10 persoane. Când a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiști, acesta a indicat o valoare de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei ..și pentru că există bănuiala că, înainte de comiterea faptelor, ar fi consumat și droguri, i s-au prelevat și mostre de urină. Acum, el este cercetat penal, fiind reținut, pentru 24 de ore”, se arată în mesajul postat de Pagina de Facebook a Poliţiei Române.

Chiar dacă în ultimele zile am mai glumit…. cu drogurile și cu alcoolul nu e de joacă! Astăzi, în Brăila, un tânăr,…

Gepostet von Politia Romana am Sonntag, 11. November 2018

În timp ce era arestat, Marius Valentin Parfenie striga în gura mare: “Trebuie să curgă sânge în ţara asta! Băi, plâng copiii, băi! Ai să plângi!”. Conform IPJ Brăila, bărbatul a accidentat mai mulţi pietoni înainte de a trece de parcarea din mall şi a lovi grupul de persoane care tocmai intra în centrul comercial:

„Un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătura cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta pe raza localității Cazasu. Ulterior acesta s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului, unde a intrat în niște pietoni, și-a continuat deplasarea în parcarea de la mall, unde a intrat într-un grup de persoane. Acesta a fost reținut”.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×