Mesajul Poliției Române, după atacul din mall Braila: ”Nu e de joacă!”

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
12/11/2018, 09:55
Mesajul Poliției Române, după atacul din mall Braila: ”Nu e de joacă!” GALERIE FOTO
Poliţia Română a oferit detalii despre atacul din mall Brăila printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook

Poliţia Română a postat un mesaj după ce un bărbat a intrat cu maşina în mall-ul din Brăila şi a rănit 10 persoane. Marius Valentin Parfenie, în vârstă de 20 de ani, a furat un automobil după ce l-a înjughiat pe posesor, apoi s-a plimbat prin oraş până când s-a oprit în uşile centrului comercial (vezi VIDEO aici). Autorităţile l-au reţinut, iar acum au fost oferite detalii asupra cercetării.

Parfenie a fost supus etilotestului, din care a rezultat o alcoolemie de 0,37 mg/l alcool pur, iar poliţiştii îl suspectează că ar fi consumat şi alte substanţe. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat penal.

Poliţia Română, mesaj după atacul din mall Brăila

„Chiar dacă în ultimele zile am mai glumit…. cu drogurile și cu alcoolul nu e de joacă! În Brăila, un tânăr, de 20 de ani, a vătămat 10 persoane. Când a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiști, acesta a indicat o valoare de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei ..și pentru că există bănuiala că, înainte de comiterea faptelor, ar fi consumat și droguri, i s-au prelevat și mostre de urină. Acum, el este cercetat penal, fiind reținut, pentru 24 de ore”, se arată în mesajul postat de Pagina de Facebook a Poliţiei Române.

Chiar dacă în ultimele zile am mai glumit…. cu drogurile și cu alcoolul nu e de joacă! Astăzi, în Brăila, un tânăr,…

Gepostet von Politia Romana am Sonntag, 11. November 2018

În timp ce era arestat, Marius Valentin Parfenie striga în gura mare: “Trebuie să curgă sânge în ţara asta! Băi, plâng copiii, băi! Ai să plângi!”. Conform IPJ Brăila, bărbatul a accidentat mai mulţi pietoni înainte de a trece de parcarea din mall şi a lovi grupul de persoane care tocmai intra în centrul comercial:

„Un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătura cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta pe raza localității Cazasu. Ulterior acesta s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului, unde a intrat în niște pietoni, și-a continuat deplasarea în parcarea de la mall, unde a intrat într-un grup de persoane. Acesta a fost reținut”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×