Un șofer a spulberat mașina radar a poliției! Conducătorul auto s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
12/01/2020, 21:34
Un șofer a spulberat mașina radar a poliției! Conducătorul auto s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice
Un șofer a spulberat mașina radar a poliției. Sursa foto: telem.ro

Un șofer din Botoșani a ajuns pe mâna oamenilor legii, după ce s-a urcat beat la volan și a ”luat” un radar în plin! Șoferul amețit de alcool a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu autospeciala Poliției Rutiere pe care era montat aparatul Radar.

Un șofer a spulberat mașina radar a poliției

Mașina pe care era montat radarul a fost proiectată în șanț. Agentul Poliției Rutiere Botoșani care era înăuntru și tocmai completa o amendă, a fost rănit. Colegii săi au constatat că șoferul vinovat băuse și circula cu viteză execesivă.

Sâmbătă, poliţistul Eduard Iacob oprise la control un vehicul, când, din spate, un autoturism Ford Mondeo s-a înfipt violent în spatele maşinii de Poliţie, relatează stiridinbucovina.ro.

Șoferul beat a rămas fără permis pentru 90 de zile

Autoturismul, o Dacia Logan MCV, se afla în misiune în zona localității Vârfu Câmpului, unde a oprit un autoturism pentru o verificare de rutină. Mașinile erau oprite pe partea dreaptă a drumului.

Comisarul de poliție se afla în autospeciala de Poliție, unde completa un proces verbal, când mașina de poliție a fost lovită violent din spate și aruncată în șanț.

„Echipajul de poliție se afla în staționare, pe marginea drumului național, moment în care un conducător auto a intrat în coliziune cu autospeciala de poliție.

Şoferul vinovat a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 0.17 mg/l alcool pur în aerul expirat” a transmis IPJ Botoșani.

O ambulanţă a intervenit imediat la faţa locului, iar medicii au constatat că poliţistul a suferit mai multe contuzii și traumatisme la picioare și coloana cervicală.

Șoferul care s-a urcat în stare de ebrietate la volan a rămas fără permis de conducere timp de 90 de zile și s-a ales li cu un dosar penal pe numele său pentru vătămare corporală din culpă, după cum a precizat inspectorul principal Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×