Șoferul BMW-ului care a șicanat tramvaiul este un fost jucător de fotbal. Mark Simion a jucat la Metaloglobus și Carmen și își pusese mașina pe OLX

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
06/01/2020, 15:13
Șoferul BMW-ului care a șicanat tramvaiul este un fost jucător de fotbal. Mark Simion a jucat la Metaloglobus și Carmen și își pusese mașina pe OLX
Cine este Mark Simion, șoferul BMW-ului care a șicanat în trafic un tramvai *foto: captură youtube

Scandalul dintre un vatman din București și un șofer de BMW a ajuns viral pe internet, după ce tramvaiul a lovit bolidul la un semafor, în urma șicanelor făcute de conducătorul auto.

FANATIK a aflat că șoferul care a șicanat în trafic tramvaiul este un fost jucător de fotbal, pe numele său Mark Simion. Acesta are un trecut important în acest sport, vrea să se facă antrenor de fotbal și își pusese bolidul BMW seria 5 pe OLX.

Mark Simion, șoferul cu BMW care a blocat tramvaiul, este fost jucător de fotbal

Mark Simion, șoferul de BMW care a blocat tramvaiul, este un fost fotbalist în ligile inferioare din România. Mark a jucat fotbal la juniori la Steaua, pentru ca la seniori să joace pentru Metaloglobus și Carmen.

O accidentare i-a curmat însă cariera tânărului fotbalist, care a decis însă să rămână aproape de sportul pe care l-a practicat. Astfel, Simion este student la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport (UNEFS), unde vrea să ajungă antrenor de fotbal.

Pe lângă cariera de sportiv, Mark Simion este și implicat în politică. Astfel, sursele noastre spun că bărbatul cu BMW este membru în Partida Romilor.

Mark a vrut să își vândă BMW-ul, la schimb pentru un Range Rover

Tânărul nu a fost lovit doar de tramvai, ci și de ghinion. Asta pentru că fostul fotbalist a vrut să își vândă mașina pe site-ul de specialitate OLX. Mark Simion cerea 17.900 de euro pentru BMW-ul său seria 5 din 2014.

„Țin să precisez că mașina este intreținută obsesiv!!! Și nu mă grăbesc să o dau deoarece arată și merge ireproșabil!! Motivul vânzări : vreau să îmi iau ceva mai nou. NU este XDRIVE! Schimb cu Range Rover Sport Alb. Ofer diferența!”, scria în anunțul de pe OLX, care între timp a fost dezactivat.

Cine este Mark Simion, șoferul BMW-ului care a șicanat în trafic un tramva

Cine este Mark Simion, șoferul BMW-ului care a șicanat în trafic un tramva
BMW-ul lovit de tramvai era de vânzare pe OLX *foto: captură olx.ro

Nu știm încă dacă anunțul a fost dezactivat înainte sau după accidentul în care a fost implicat șoferul. Cert este că acesta, pe lângă factura pentru mașină, va trebui să plătească și o amendă drastică după accidentul cu tramvaiul și nici nu se va putea bucura de bolidul său pentru 30 de zile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×