Cine este de vină în cazul incidentului dintre tramvai și autoturism! S-a lăsat cu o amendă usturătoare Video

Daniel Scripcaru  
înStiri de ultima ora
05/01/2020, 19:08
Cine este de vină în cazul incidentului dintre tramvai și autoturism! S-a lăsat cu o amendă usturătoare Video
Cine este de vină în cazul incidentului dintre tramvai și autoturism. Sursa foto: captură facebook

Un clip video în care vatmanul unui tramvai împinge în mod deliberat un autoturism care se afla pe linia de tramvai s-a viralizat în mediul virtual! Oamenii s-au împărțit imediat în două tabere, care au acuzat ba vatmanul, ba șoferul autoturismului. Cea care a dat verdictul final a fost însă Poliția Rutieră care a spus cine este vinovatul!

Cine este de vină în cazul incidentului dintre tramvai și autoturism

Brigada Rutieră a Capitalei a precizat, duminică, pentru News.ro, că în cazul incidentului dintre un autoturism şi un tramvai, şoferul autovehiculului se face vinovat de faptul că nu a eliberat calea pentru tramvai şi nici nu a notificat accidentul. Bărbatul a fost amendat şi i s-a reţinut permisul pentru 30 de zile.

Referitor la videoclipul apărut în spaţiul public, în care se observă un accident între un autovehicul şi un tramvai, Brigada Rutieră a Capitalei a precizat, pentru News.ro, că incidentul a avut loc în 3 ianuarie, în jurul orei 13.10, în zona Piaţa Chirigiu.

Ce spune Poliția Rutieră despre incident

”S-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia şi nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată a precizat că şoferul a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 2.230 lei, totodată dispunându-se şi reţinerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile.

Din filmarea postată pe rețelele de socializare se vede clar că șoferul autoturismului a oprit la semafor chiar pe linia de tramvai. Vatmanul împinge autoturismul, iar în urma impactului repetat, cei doi conducători de vehicule au schimb de reguli pe baza regulilor de circulație.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×