Un român dispărut de aproape 20 de ani a fost găsit în Italia. Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
27/02/2020, 13:27
Un român dispărut de aproape 20 de ani a fost găsit în Italia. Ce s-a întâmplat cu bărbatul
Un român dispărut de aproape 20 de ani a fost găsit în Italia. Sursa foto: evz.ro

Un român dat dispărut de aproape 20 de ani a fost găsit în Italia! Bărbatul care a lăsat acasă o soţie şi doi copii pentru a munci în străinătate a fost fotografiat într-un tramvai, iar cea care a făcut publică imaginea spune că bărbatul este în lumea lui.

Un român dispărut de aproape 20 de ani a fost găsit în Italia

O româncă din Italia a postat pe Internet două fotografii cu bărbatul pe care ea l-a găsit într-un tramvai. L-a văzut de nenumărate ori, dar nu ştia că este român. Recent însă, femeia l-a revăzut pe bărbat în tramvai, dar l-a auzit vorbind. Vorbea limba română, dar nu avea sens ceea ce el spunea.

S-a apropiat de acesta și a încercat să-i vorbească, să-l întrebe cum îl cheamă, de unde este, dar nu a avut succes. Bărbatul era în lumea lui și parcă nici nu o auzea pe femeia care încerca să-l cunoască. Aceasta i-a făcut câteva fotografii și le-a postat pe o rețea de socializare.

O femeie l-a fotografiat și i-a postat poza pe Facebook

Întâmplarea a făcut ca rudele bărbatului să ajungă cumva pe pagina femeii respective și au avut un șoc atunci când l-au văzut pe bărbatul pe care probabil îl credeau deja mort.

L-au recunoscut în fotografiile postate pe grupul de Facebook, iar sora lui, Crina, a făcut primele declaraţii, oferind toate detaliile referitoare la ce s-a întâmplat cu românul.

Astfel, s-a aflat că bărbatul se numeşte Macra Leon Antonius, are 49 de ani şi este originar din Bistriţa. În anul 2002 a plecat la muncă în Italia pentru a oferi un trai mai bun celor doi copii pe care îi lăsase acasă, cu soţia. La un moment dat, însă, Dan, aşa cum îi spuneau rudele, a dispărut complet și nu a mai dat niciun semn familiei sale. Anii au trecut, soția s-arecăsătorit, iar rudele lui erau disperate.

„Dan a lăsat în România o familie pe care, din păcate, între timp a pierdut-o. Soția a divorțat de el, s-a recăsătorit și a plecat cu copiii în Spania, unde se află și astăzi.

Bogdan avea aproape 7 ani când tatăl său a plecat în Italia, erau foarte atașați unul de altul și băiatul încă și-l amintește foarte bine.

Fetița, Vanessa, era mult mai micuță, îl știe pe tăticul ei doar din poze, dar acum, când mătușa a sunat-o să-i spună că aproape l-au găsit, i-au dat lacrimile de emoție”, a povestit femeia pentru Rotalianul. Rudele urmează să plece în Italia pentru a-l întâlni pe bărbat și pentru a-l aduce acasă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×