Un român dispărut de aproape 20 de ani a fost găsit în Italia. Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
27/02/2020, 13:27
Un român dispărut de aproape 20 de ani a fost găsit în Italia. Ce s-a întâmplat cu bărbatul
Un român dispărut de aproape 20 de ani a fost găsit în Italia. Sursa foto: evz.ro

Un român dat dispărut de aproape 20 de ani a fost găsit în Italia! Bărbatul care a lăsat acasă o soţie şi doi copii pentru a munci în străinătate a fost fotografiat într-un tramvai, iar cea care a făcut publică imaginea spune că bărbatul este în lumea lui.

Un român dispărut de aproape 20 de ani a fost găsit în Italia

O româncă din Italia a postat pe Internet două fotografii cu bărbatul pe care ea l-a găsit într-un tramvai. L-a văzut de nenumărate ori, dar nu ştia că este român. Recent însă, femeia l-a revăzut pe bărbat în tramvai, dar l-a auzit vorbind. Vorbea limba română, dar nu avea sens ceea ce el spunea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

S-a apropiat de acesta și a încercat să-i vorbească, să-l întrebe cum îl cheamă, de unde este, dar nu a avut succes. Bărbatul era în lumea lui și parcă nici nu o auzea pe femeia care încerca să-l cunoască. Aceasta i-a făcut câteva fotografii și le-a postat pe o rețea de socializare.

O femeie l-a fotografiat și i-a postat poza pe Facebook

Întâmplarea a făcut ca rudele bărbatului să ajungă cumva pe pagina femeii respective și au avut un șoc atunci când l-au văzut pe bărbatul pe care probabil îl credeau deja mort.

L-au recunoscut în fotografiile postate pe grupul de Facebook, iar sora lui, Crina, a făcut primele declaraţii, oferind toate detaliile referitoare la ce s-a întâmplat cu românul.

Astfel, s-a aflat că bărbatul se numeşte Macra Leon Antonius, are 49 de ani şi este originar din Bistriţa. În anul 2002 a plecat la muncă în Italia pentru a oferi un trai mai bun celor doi copii pe care îi lăsase acasă, cu soţia. La un moment dat, însă, Dan, aşa cum îi spuneau rudele, a dispărut complet și nu a mai dat niciun semn familiei sale. Anii au trecut, soția s-arecăsătorit, iar rudele lui erau disperate.

„Dan a lăsat în România o familie pe care, din păcate, între timp a pierdut-o. Soția a divorțat de el, s-a recăsătorit și a plecat cu copiii în Spania, unde se află și astăzi.

Bogdan avea aproape 7 ani când tatăl său a plecat în Italia, erau foarte atașați unul de altul și băiatul încă și-l amintește foarte bine.

Fetița, Vanessa, era mult mai micuță, îl știe pe tăticul ei doar din poze, dar acum, când mătușa a sunat-o să-i spună că aproape l-au găsit, i-au dat lacrimile de emoție”, a povestit femeia pentru Rotalianul. Rudele urmează să plece în Italia pentru a-l întâlni pe bărbat și pentru a-l aduce acasă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×