Panică în oraşul Motru după ce rudele din Italia ale unui bărbat decedat au venit la priveghi

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
27/02/2020, 12:09
Panică în oraşul Motru după ce rudele din Italia ale unui bărbat decedat au venit la priveghi
Motrenii se tem să nu ia coronavirus de la rudele din Italia. Sursa foto: hotnews.ro

Rudele venite din Italia ale unui bărbat care a murit în Motru au băgat în sperieţi toată localitatea. Pensionarul a murit marţi în casa lui din Motru, astfel că rudele din Italia, la aflarea tristei veşti au venit în ţară pentru a participa la funerariile celui decedat.

Panică în oraşul Motru după ce rudele din Italia ale unui bărbat decedat au venit la priveghi

Rudele venite din Italia ale unui bărbat care a murit în Motru au băgat în sperieţi toată localitatea. Pensionarul a murit marţi, de cancer, în casa lui din Motru, astfel că rudele din Italia, la aflarea tristei veşti au venit în ţară pentru a participa la funerariile celui decedat.

Prezenţa rudelor din Italia la ei în localitate i-a făcut pe vecinii bărbatului să intre în panică că aceştia ar putea să aducă coronavirus.

Rudele îndoliate au fost şi la Târgu Jiu

Oamenii din zonă au spus că rudele îndolite ale celui decedat, proaspăt întoarse din Italia, ar trebui să fie izolate la domiciliu.

Alţii, au spus că rudele din Italia ar trebui să fie supuse unor controale medicale, ţinând cont de problema apărută în Bălteni.

Situaţia familiei Gîbu a ajuns astfel la urechile autorităţilor care susţină că nu li s-a comunicat o procedură pentru astfel de situaţii, iar în oraş nu a fost instituit un Comandament de Situaţii de Urgenţă unde ar putea fi puse în discuţie astfel de situaţii apărute.

Bărbatul mort va fi îngropat vineri, iar rudele înfoliate vor face parte din cortegiul funerar. Localncii din zonă spun că oamenii veniţi din Italia au fost pentru cumpărarea celor necesare atât prin Motru, cât şi la Târgu Jiu.

Oraşul Motru are 20.000 de locuitori. În farmaciile din oraş nu se mai găsesc măti de protecţie, spirt sau dezinfectant. De asemenea, zahărul uleiul, făina şi orezul au început să dispară de pe rafturile magazinelor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×