Un prahovean s-a îmbogățit vânzând bilete false la Untold și Neversea. A înșelat zeci de tineri

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
13/12/2019, 11:50
Un prahovean s-a îmbogățit vânzând bilete false la Untold și Neversea. A înșelat zeci de tineri
Un bărbat din Prahova vindea bilete false la Untold. Sursa foto: antena3.ro

Nerăbdători să-și asigure un loc la cele mai așteptate festivaluri ale verii, tinerii din întreaga țară au început deja să achiziționeze bilete pentru Untold și Neversea 2020. În goana lor, riscă, însă, să fie înșelați de cei care urmăresc să se îmbogățească rapid, vânzându-le abonamente false.

Un prahovean a vândut zeci de bilete false la Untold și Neversea

Este și cazul unui bărbat din Prahova, care, intuind numărul uriaș de români dornici să ia parte la show-urile de anul viitor, a „reușit” să înșele zeci de persoane, după ce le-a convins să cumpere bilete contrafăcute. Mai mult, individul în vârstă de 32 de ani oferea și servicii de cazare în Cluj-Napoca și Constanța, cu ocazia celor două evenimente.

Dându-și seama ulterior că au fost trași pe sfoară, tinerii au apelat la autorități, care au demarat imediat o anchetă în acest caz. Din primele informații, ar fi vorba despre 70 de persoane înșelate, însă oamenii legii nu exclud ca numărul acestora să crească în urma verificărilor ce urmează a fi efectuate. Prejudiciul estimat până în momentul de față ajunge la 70.000 de lei, potrivit unor surse oficiale citate de Antena 3.

Cât costă abonamentele la Untold și Neversea

Dacă vrei să petreci o vară de neuitat pe ritmurile celor mai cunoscuți artiști ai muzicii electronice și nu numai invitați la Untold, trebuie să știi că prețurile variază între 109 și 309 de euro, sume la care se adaugă și taxele aferente unui astfel de eveniment. În ceea ce privește Neversea, pentru un abonament VIP, cea mai scumpă categorie pusă la dispoziție de organizatori, va trebui să scoți din buzunar 210 euro plus taxe.

La ceas aniversar, Untold promite să-și surprindă fanii cu invitați surpriză care vor fi anunțați cu puțin timp înaintea mult așteptatului eveniment, pentru ca suspansul să fie complet. Până atunci, însă, organizatorii ne propun să ne amintim cele mai bune momente ale show-ului de anul trecut, urmărind filmulețul postat pe canalul de Youtube al festivalului.

Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin van Buuren, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US și Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo&Krooked au urcat pe scenă, completând lineup-ul de excepție.

Vedeta ediției a fost de departe nimeni altul decât marele artist britanic Robbie Williams, care a încântat publicul cu cele mai cunoscute hituri ale sale. Alături i-a fost și tatăl său, iar împreună au oferit un duet ce va rămâne cu siguranță în istoria Untold.

Untold, nominalizat la European Festival Awards

Veștile bune nu se opresc, însă, aici, pentru că festivalul a fost nominalizat la European Festival Awards, alături de Electric Castle și Jazz in the Park, având șanse reale de a ajunge în semifinalele competiției. Totodată, absolvenții de liceu care reușesc să ia nota zece la examenul de bacalaureat, vor primi invitații gratuite la cele mai așteptate petreceri ale verii.

Cine ia 10 la Bac intră gratuit la UNTOLD, iar cine s-a înscris la examenul maturității primește preț special la abonamentele UNTOLD și Neversea”, anunță organizatorii festivalurilor, care încearcă astfel să-i determine pe elevi să obțină nota maximă la examenul maturității. În aceste condiții, este de așteptat ca ediția din 2020 să doboare un nou record de audiență pe Cluj Arena.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×