Atenție! Fraudă cu bilete false! Loredana Groza, afectată direct! Ce se întâmplă cu vedeta PRO TV

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/03/2019, 14:55
Atenție! Fraudă cu bilete false! Loredana Groza, afectată direct! Ce se întâmplă cu vedeta PRO TV GALERIE FOTO
Atenție! Fraudă cu bilete false! Loredana Groza, afectată direct!

Loredana Groza a creat isterie printre fanii de peste Ocean după ce a informat că, în luna mai, va fi prezentă în America. Cântăreața va pleca într-un lung turneu pentru a bucura românii din diaspora. Escrocii s-au interesat cu mult înainte de venirea artistei în SUA și au scos la vânzare pe internet bilete false la concertele ei. Cel care a semnalat frauda a fost impresarul turneului, Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, pe contul său de Facebook.

Fraudă cu bilete false! Loredana este afectată direct!

Acesta a menționat că biletele se pot cumpăra numai de la sălile de spectacole undeva va cânta artista. „Dragii mei, pe data de 11 mai 2019, ora 7 PM, Loredana şi formaţia AGURIDA vor fi prezenţi la Sala Bisericii «Sfânta Maria».

Puteţi face rezervări numai la această sală. Cine a cumpărat până acum bilete de pe alt site, acestea nu sunt valabile. Vă rog să solicitaţi să vă fie ruturnaţi banii. Acele bilete au fost vândute fără ştirea şi aprobarea organizatorului.

Atenție! Fraudă cu bilete false! Loredana Groza, afectată direct! Ce se întâmplă cu vedeta PRO TV
Cel care a semnalat frauda a fost impresarul turneului, Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, pe contul său de Facebook.

 Lori va cânta alături de banda Agurida

Deci numai rezervările de la Biserica «Sfânta Maria» sunt valabile”, a punctat Bebe Mihu. Cântăreața a mai fost în America în urmă cu 10 ani, atunci când a înregistrat un album întreg, intutulat ”Sundance” și s-a bucurat și de câteva vacanțe alături de Elena, fiica ei.

De această dată, Loredana Groza va fi acompaniată în sedia de spectacole de banda ”Agurida”, aflată pentru prima dată în concert în America. Primul concert este fixat în data de 5 mai, la European Music Fest, în Las Vegas, apoi în Chigago, Houston şi New York.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×