Maria Dragomiroiu a dezvăluit secretul părului bogat! Cum poți avea podoaba capilară ca a artistei

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
20/02/2019, 17:01
Maria Dragomiroiu a dezvăluit secretul părului bogat! Cum poți avea podoaba capilară ca a artistei GALERIE FOTO
Maria Dragomiroiu a facut public secretul parului ei deosebit: o masca de par

Pe Maria Dragomiroiu o cunoaște o țară întreagă! Pe lângă vocea distinctivă, pe care orice pasionat de muzică populară o recunoaște chiar și cu ochii închiși, artista mai are un element unic în show-bizz-ul românesc! Părul ei foarte bogat! Recent, cântăreața Maria Dragomiroiu a dezvăluit care este secretul părului ei foarte lung, sănătos și frumos.

Artista a dezvăluit ce mască folosește pentru a-și hidrata părul. Solista îți prepară singură, acasă, tratamentele pentru păr. „Cea mai bună mască hidratantă pentru păr este cea din gălbenuş, ulei de ricin şi ulei de măsline. Eu pun cinci gălbenuşuri, dar este suficient unul singur pentru persoanele care au lungimea părului medie”, a spus Maria Dragomiroiu la Antena Stars.

Maria Dragomiroiu a dezvăluit secretul părului său: o mască de păr foarte simplă

Maria Dragomiroiu s-a născut pe data de 11 iulie 1955, în localitatea Marcea, județul Vâlcea, iar despre copilărie nu are amintiri plăcute. A fost foarte săracă. Maria Dragomiroiu a dezvăluit detalii din viața sa într-o carte autobiografică intitulată „Maria Dragomiroiu, cântecul şi dragostea” și nu puține sunt pasajele care stârnesc lacrimi și emoții puternice cititorilor. În plus, interpreta de muzică populară nu s-a dat niciodată înapoi când a fost vorba să facă mărturisiri din viața sa privată.

Maria Dragomiroiu nu a avut o copilarie placuta

“Cred că sunt printre puținele persoane care nu tânjesc după copilărie și nu-și mai doresc să fie copil. Copilaria mea a fost una grea pentru că am avut un tată destul de dur, poate prea dur pentru niște copii care nu înțelegeau despre ce e vorba și carora tot timpul le era frică. Am fost și foarte săraci și nu aveam cu ce să ne îmbrăcăm bine, să ne încălțăm bine… Și la țară trebuia să mergi cu vitele și dacă erai desculț era foarte greu. Mi-aduc aminte cum fugeam foarte repede ca să nu aibă timp vârful pailor să intre în talpă. Asta nu uiți niciodată” – a declarat despre copilăria sa Maria Dragomiroiu într-un interviu acordat în trecut pentru postul Acasă TV.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×