Maria Dragomiroiu arată senzațional la 63 de ani! Ce s-a întâmplat cu părul artistei

Sanda Popescu    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/10/2018, 09:12
Maria Dragomiroiu arată senzațional la 63 de ani! Ce s-a întâmplat cu părul artistei GALERIE FOTO
Maria Dragomiroiu arată senzațional la vârsta de 63 de ani! Ce se întâmplă cu părul îndrăgitei cântarețe

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Maria Dragomiroiu arată senațional la 63 de ani! Toți admiratorii ei o recunosc și identifică după părul lung al acesteia, însă, ce s-a întâmplat cu el de la o perioadă? Artista a dezvăluit acum puțin timp secretul prin care își menține părul lung, sănătos și lucios. În cadrul unui show televizat, Maria Dragomiroiu a mărturisit că trucul ei magic se rezumă la o mască pe care și-o aplică des pe podoaba capilară.

”Când începe să-mi cadă părul, folosesc o mască pe bază de ou. Bat cinci-șase gălbenușuri și adaug peste ele ulei de ricin, de cocos și ulei de măsline. Ung părul cu acest amestec și stau așa pentru 15 minute. Apoi, îmi spăl părul”, a declarat vedeta. De asemenea, fiind conștientă că amprenta sa în breaslă este nu numai prin glasul ei, ci și prin părul  asemănător cu al lui Rapunzel, se îngrijește îndeaproape de acest aspect.

Maria Dragomiroiu arată senzațional la cei 63 de ani ai săi! ”De două ori pe an mă tund”

Maria Dragomiroiu arată impresionant la 63 de ani, dar ce s-a întâmplat cu părul ei?
Maria Dragomiroiu, în tinerețe

Se pare că aplică această mască o dată la o lună și jumătate pe părul ei. Totodată, aceasta dezvăluie că se și aranjează singură. Artista le face pe toate acasă: își aplică tratamente, se vopsește la rădăcini și își tunde vârfurile. Despre cântăreață se mai știa și că se spală pe păr cu săpun de casă, un alt truct ce i-ar face părul mătăsos și sănătos. Însă, în cadrul unei emisiuni dep e postul Antena Stars, cântăreața a mărturisit că nu este un obicei constant, transportarea lui, în momentele în care pleacă în vacanță, fiind una dificilă.

”De două ori pe an mă tund. Dar tunsoarea la mine durează două minute. Toră lumea mă întreabă dacă mă mai spăl cu săpun de casă, și nu mă mai spăl pentru că e foarte obositor, și când plecam în străinătate, aveam probleme la vamă. Nu îmi cade părul, decât normal ca la orice femeie. Când îmi cade mă dau cu puțin gălbenuș de ou și cu puțin ulei de măsline și gata”, a spus îndrăgita cântăreață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×