Carla’s Dreams fără mască. Este sau nu Andrei Țăruș

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
29/09/2018, 18:05
Carla’s Dreams fără mască. Este sau nu Andrei Țăruș GALERIE FOTO
Carla's Dreams fără mască este sau nu andrei tarus

Carla’s Dreams este unul dintre cele mai controversate personaje din industria muzicală, acesta purtând mereu o mască. Admiratorii și curioșii se întreabă cu fiecare apariție a sa daca este sau nu Andrei Țăruș. Cântărețul a intrat în lumea muzicală românească, venind din Republica Moldova, pictat pe față, acoperindu-și mereu capul, brațele și ochii și așa a și continuat să se arate în fața publicului. Puțini dintre colaboratorii săi știu cum arată acesta exact, așa că, jurnaliștii au încercat să învestigheze, să-l fotografieze. În anul 2012 a fost lansată prima dată primul zvon legat de numele său real, implicit despre înfățișarea lui. Ulterior, în cadrul unui interviu acordat Libertatea, artistul a negat aceste supoziții. De-a lungul timpului, cântărețul a început să facă parte din diferite show-uri de televiziune cu specific muzical, lucru care le-a dat de furcă oamenilor din jur.

Carla’s Dreams fără mască! Cine este artistul mascat?

Carla's Dreams fără mască este sau nu andrei tarus
Analiza comparativă pe care au făcut-o rușii

Iar, pentru ca această problemă să fie rezolvată, el a fost numit simplu: Sergiu. Numele a fost plăcut de colegii săi din cadrul emisiunilor, așa că așa i-a și rămas. Înfățișarea sa nu se știe dacă a fost descoperită nici astăzi, însă, primii care au încercat să i-o demaște au fost cei din Republica Moldova. Rușii chiar au ajuns să compare trăsăturile feței lui nemascat, cu una în care esre pictat. Astfel că, ușor, ușor au apărut dovezi. O altă dovadă, conform WOWbiz este legată de un document de încasarea banilor care au venit în urma cântărilor trupei. Se pare că la rubica celor care beneficiază de drepturile de autor ale trupei apare numele de Andrei Țăruș.

Citește și: Rodica Popescu Bitănescu, povestea dramatică de viață a actriței

Citește și: Rușine mare pentru Adriana Iliescu! Pe cine a trecut Eliza pe Facebook, la „mamă”

Citește și: Paula Lincan, fosta soție a lui Marian Mexicanu’, și-a făcut o schimbare de look! Cum arată acum interpreta

Despre nume am mai aflat câte ceva, dar despre viața amoroasă? Nu se știe cine este sau dacă există vine în viața artistului, însă, conform informațiilor din presă, se știe cine a fost. Se pare că îndrăgitul solist a fost căsătorit cu o femeie de afaceri din Republica Moldova pe nume Nelea Motricala. În urmă cu mai bine de 10 luni, cei doi au divorțat. De atunci, Cancan l-ar fi surprins pe interpret în prezența unei femei. Zvonurile nici de această dată nu au fost confirmate de solist.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×