Robbie Williams, spectacol total la UNTOLD 2019. Artistul, în duet cu tatăl său

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Muzica
05/08/2019, 11:26
Robbie Williams, spectacol total la UNTOLD 2019. Artistul, în duet cu tatăl său
Robbie Williams, show incendiar la UNTOLD 2019. Sursa foto: UNTOLD

Peste 80.000 de fani au luat parte duminică seara la concertul lui Robbie Williams, unul dintre cele mai așteptate evenimente din cadrul festivalului UNTOLD. Timp de o oră și jumătate, megastarul englez a purtat publicul prin cele mai cunoscute melodii ale sale, precum „Let me entertain you”, „She’s the one”, „Feel” sau „Angels, cel mai emoționant moment fiind, însă, duetul cu Peter Williams, nimeni altul decât tatăl său.

Robbie Williams a făcut senzație la UNTOLD

Plin de energie și încâtat de întâlnirea cu spectatorii clujeni și nu numai, Robbie Williams le-a oferit acestora un show pe cinste, presărat cu muzică, dans, dar și glume care au făcut deliciul tuturor. Mai mult decât atât, artistul și-a ales și o muză autohtonă, căreia i-a dedicat o bună parte din melodiile sale. Totodată, cântărețul britanic l-a invitat în scenă pe tatăl său, cei doi interpretând piesa Sweet Caroline”, făcută celebră de Neil Diamond.

Excelent, România. Publicul din Cluj e mai gălăgios ca cel din Anglia”, le-a transmis Robbie Williams fanilor săi, împărțind mai multe tricouri celor prezenți în primele rânduri. De asemenea, o spectatoare care a știut versurile unui cântec, a fost recompensată, la rândul său, cu un tricou din partea marelui artist.

Robbie Williams, în duet cu tatăl său, Pete. Sursa foto: UNTOLD
Robbie Williams, în duet cu tatăl său, Pete. Sursa foto: UNTOLD

Robbie Williams le-a povestit românilor cum a decis să devină artist

Un alt moment gustat din plin de fanii prezenți pe Cluj Arena a fost acela în care megastarul britanic le-a dezvăluit cum a decis să îmbrățișeze o carieră în muzică, tatăl său având un rol determinant în această poveste.

Am fost într-o seară să-l văd pe tatăl meu la muncă. El îşi câştiga existenţa spunând glume şi cântând. Când am văzut cum reuşeşte să capteze publicul, am ştiut ce vreau să fac în viaţă”, a spus Robbie Williams, în timpul concertului de la UNTOLD 2019.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×