Un polițist din Pitești și-ar fi ucis copilul! Cum a fost găsit cel mic

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
04/11/2018, 10:41
Un polițist din Pitești și-ar fi ucis copilul! Cum a fost găsit cel mic GALERIE FOTO
Polițistul din Pitești și-ar fi ucis copilul, apoi s-a sinucis

Un  polițist din Pitești și-ar fi ucis copilul de numai 3 ani apoi s-a sinucis. Cazul a șocat o țară întreagă, mai ales după ce oamenii legii fac dezvăluiri de la o oră la alta, cu date tot mai înfiorătoare. Se pare că bărbatul a lăsat și un bilet de ”adio”, însă nu a fost făcut public încă ce conține el.

Polițistul Marius Franțescu lucra de mai bine de 7 ani la BCCO Argeș. Acesta se afla în plin proces de divorț și se pare că ar fi recurs la gestul nesăbuit din gelozie.

Polițistul lucra de 7 ani la BCCO Argeș
Polițistul lucra de 7 ani la BCCO Argeș

Polițistul din Pitești și-ar fi ucis copilul. Cum a fost găsit micuțul

Potrivit firului evenimentelor realizat de oamenii legii, soția polițistului, cu care era în proces de divorț, a venit sâmbătă dimineață să îi lase copilul. Ros de gelozie și disperat că familia lui s-a destrămat, bărbatul și-a împușcat copilul, apoi l-a înfășurat într-un sac. După asta, s-a sinucis și el, cei doi fiind găsiți întinși pe podea.

Femeia a venit dupa-amiază să își ia copilul, dar bărbatul nu a mai răspuns la telefon, iar ușa era blocată. Femeia, cuprinsă de o presimțire rea, a sunat la pompieri cu ajutorul cărora a reușit să intre în casă și să trăiască cea mai mare dramă a vieții ei.

Criminaliștii au găsit copilul de numai 3 ani înfășurat într-un sac
Criminaliștii au găsit copilul de numai 3 ani înfășurat într-un sac

Polițistul din Pitești a fost testat psihologic, în ianuarie

Polițistul Marius Franțescu a efectuat examenul psihologic în luna ianuarie a acestui an și l-a trecut fără probleme. Bărbatul o cunoscuse pe soția lui la serviciu, fiind colegă de promoție cu el. Ea lucra la Serviciul Economic.

Bărbatul o bănuia pe soția lui că are o relație extraconjucală cu un coleg de serviciu. Asta l-a făcut să își iasă din minți și să caute un mod cât mai dur pentru a se răzbuna pe femeie.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×