Șeful polițistei din Gorj care și-a ucis mama și copilul: ”Nu am realizat că ar fi o problemă”

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
31/07/2018, 08:58
Șeful polițistei din Gorj care și-a ucis mama și copilul: ”Nu am realizat că ar fi o problemă” GALERIE FOTO
Soțul acesteia este și el anchetat acum pentru că nu și-a ținut arma într-un loc sigur, sub cheie. În momentul producerii incidentului, bărbatul se afla la farmecie, în Târgu Jiu, pentru a cumpăra medicamente. El trebuia să ajungă apoi la seviciu, iar de luni urma să intre în concediu de odihnă.

Șeful polițistei din Gorj care și-a ucis mama și copilul a vorbit despre cum se comporta femeia la serviciu. Acesta a declarat că femeia de 33 de ani era un angajat exemplar și că nimic nu ar fi prevestit o asemenea tragedie. Acum, în acest caz, este anchetat și soțul femeii.

”Ca angajată nu a avut niciodată probleme. A fost o poliţistă excepţională. Foarte bună. Mai bună decât un poliţist bărbat, profesional vorbind. A trecut toate testele psihologice. Toată lumea este şocată, ne pare rău şi nu avem cuvinte. Era în maternitate, eu sunt naşul lor, nu i-am mai văzut de la botezul copilului, de două luni. Nu s-au plâns niciodată, la mine nu. Nu am realizat că ar fi o problemă”, a declarat pentru Mediafax Daniel Brotea, şeful Poliţiei TF Gorj.

Șeful polițistei din Gorj care și-a ucis mama și copilul este nașul bebelușului

Șeful polițistei este și nașul copilului care a murit. Bărbatul susține că nu știe ce ar fi determinat-o pe femeie să se transforme într-o criminală. Soțul acesteia este și el anchetat acum pentru că nu și-a ținut arma într-un loc sigur, sub cheie. În momentul producerii incidentului, bărbatul se afla la farmecie, în Târgu Jiu, pentru a cumpăra medicamente. El trebuia să ajungă apoi la seviciu, iar de luni urma să intre în concediu de odihnă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×