Un fost model al lui Cătălin Boteztu s-a sinucis! Constantin Toma avea doar 24 de ani

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
30/10/2018, 09:39
Un fost model al lui Cătălin Boteztu s-a sinucis! Constantin Toma avea doar 24 de ani
Constantin Toma, fostul model al lui Botezatu

Un fost model al celebrului designer Cătălin Botezatu s-a sinucis! Constantin Toma avea doar 24 de ani. Băiatul a colaborat în trecut cu binecunoscutul creator, pentru că iubea această meserie. Potrivit informațiilor din presă, băiatul a fost găsit fără semne vitale, în locuința sa din Ploiești. Conform spynews, tânărul model și-a pus capăt zilelor din cauza problemelor pe care le avea. Băiatul avea o poveste de viață plină de momente dificile.

Apropiații modelului admit că este o posibilitate ca acesta să-și fi pus capăt zilelor din cauza lipsei tatălui. Ambii părinți sunt originari din Zimbabwem, iar el a trecut printr-un episod foarte greu când a aflat că părintele lui a trecut la cele sfinte acum trei ani de zile. De asemenea, oamenii din anturajul lui au observat că în ultima perioadă suferea de depresie, asta și din cauza unor discuții cu iubita lui, cu care locuia în aceeași casă, în Bucov. Tot ei susțin că nu este exclus ca fostul model să se fi sinucis din cauza aceasta.

Un fost model de-al lui catalin Botezatu s-a sinucis
În imagine se află fostul model al lui Cătălin Botezatu

Un fost model al lui Cătălin Botezatu s-a sinucis!

Vă reamintim că Botezatu este cunoscut pentru faptul că nu croiește numai haine, ci și destine. Acesta a adus în fața reflectoarelor mulți oameni care acum practică această meserie pe marile scene ale fashion-ului din lume. Printre ei, desigur, se află și Bianca Drăgușanu. Tot timpul, designerul a spus că de la prima întrevedere a văzut un mare potențial în ea. De curând, au reapărut în presă declarații mai vechi ale creatorului de modă. Acestea se referă la trecerile Biancăi de la o relație la cealaltă. ”E bine că schimbă milionarii și că nu schimbă fraierii. Victor n-a fost milionar…Nu, Victor e un băiat extraordinar, dar e important pentru o femeie să schimbe milionarii, nu fraierii. Măcar să fie cineva cu bănuți”, a spus Cătălin Botezatu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×