Cătălin Botezatu o apără pe Bianca Drăgușanu. ”Nu vreau să o văd crăcită”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
27/10/2018, 15:22
Cătălin Botezatu o apără pe Bianca Drăgușanu. ”Nu vreau să o văd crăcită” GALERIE FOTO
Poză cu Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu o apără pe Bianca Drăgușanu de fiecare dată când este nevoie. Acesta chiar a afirmat: ”Nu vreau să o văd crăcită”. Deși socotelile s-au încheiat de mult între cei doi, în ceea ce privește dragostea pe care și-o împătășeau, aceștia au rămas în relații bune de prietenie. Celebrul designer al României o respectă pe cea care i-a trecut prin viață și i-a și marcat-o, lucru care a fost reciproc. Și, orice ar fi, acesta va avea numai cuvinte de laudă la adresa blondinei, știindu-i calitățile pe care i le enumeră cu fiecare ocazie. Într-un interviu, acum multă vreme, Botezatu a afirmat că Bianca încă de la prima întrevedere a lor, aceasta i-a văzut potențialul, lucru pentru care el o va încuraja și apăra tot timpul.

”Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinat și este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plâns în brațe de multe ori după diferite divergențe avute cu oamenii pe care ea i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea și că este o fată inteligentă și ambițioasă. Fosta mea iubită a demonstrat că poate fi o prezentatoare de succes, un designer vestimentar, femeie de afaceri și o mamă perfectă, iar eu am crezut în ea încă de la început”, a declarat într-un timp designerul.

Cătălin Botezatu o apară cu fiecare ocazie pe Bianca Drăgușanu!

Cătălin Botezatu o apără pe Bianca Drăgușanu cu orice ocazie
Bianca Drăgușanu, alături de Cătălin Botezatu, în perioada în care formau un cuplu

Se pare că acesta o nu-i ia numai apărarea în caz de urgență, dar o și sfătuiește în privința deciziilor pe care dorește să le ia, pentru ca nu cumva să-și păteze imaginea. Un dintre aceste situații a fost atunci când blondina a pozat în Playboy. ”Ne-am certat în parc pentru că ea vrea cu tot dinadinsul să pozeze pentru „Playboy”, iar eu nu sunt de acord cu asta. Şi nu pentru că sunt un bărbat limitat şi vreau să o păstrez doar pentru mine, ci pentru că nu mi se pare că e momentul ca ea să facă aşa ceva. Încă nu vreau să o văd crăcită, scuză-mi expresia, pentru toata lumea în paginile revistei. Mai are şi altele de făcut. Eu ţin mult la imaginea ei şi nu vreau să fie afectată în niciun fel”, a declarat Botezatu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×