Cătălin Botezatu, declarații despre Bianca: ”E bine că schimbă milionarii și că nu schimbă fraierii”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
22/10/2018, 12:09
Cătălin Botezatu, declarații despre Bianca: ”E bine că schimbă milionarii și că nu schimbă fraierii” GALERIE FOTO
Cătălin Botezatu, alături de Bianca Drăgușanu

Cătălin Botezatu a făcut câteva declarații despre Bianca Drăgușanu. Designerul a spus :”E bine că schimbă milionarii și că nu schimbă fraierii”. Creatorul de modă nu a croit numai haine, ci și destine, iar pritre cei cărora Botezatu le-a schimbat drumul vieții se numără și Bianca Drăgușanu. Acesta se afla într-un cabinet stomatologic de lux, loc în care jurnaliștii care s-au deplasat la fața locului i-au pus nenumărate întrebări despre blondină, dar, mai ales, despre despărțirea de tatăl copilului ei, cât și despre situația amoroasă din prezent. Din punctul lui de vedere, unul dintre motivele pentru care cei doi nu mai sunt împreună este faptul că Victor nu era milionar.

” E bine că schimbă milionarii și că nu schimbă fraierii. Victor n-a fost milionar… Nu, Victor e un băiat extraordinar, dar e important pentru o femeie să schimbe milionarii, nu fraierii. Măcar să fie cineva cu bănuți”, a declarat creatorul de modă acum ceva vreme. Totodată, designerul a afirmat că știe cum o sa fie catalogată blondina, dat fiind faptul că trece din relație în relație, însă toate vin în urma faptului că este o femeie frumoasă.

Cătălin Botezatu, declarații despre Bianca: ”Victor e un băiat extraordinar, dar e important pentru o femeie să schimbe milionarii”

Cătălin Botezatu, declaratii despre Bianca
Bianca Drăgușanu, alături de Victor Slav, la biserică

”Dacă-i schimbă așa, o să fie catalogată ca o femeie ușoară, care umblă doar după bani. Când ești o femeie frumoasă, inevitabil, vei avea iubiți, amanți, soți cu bani, n-ai cum. Dacă ești o nașpetă, aia e. Deși, și alea nimeresc uneori bine. Acuma, dacă ai 10 bărbați în viața ta nu înseamnă că ești curvă”, a completat Botezatu.

De asemenea, vedeta a mai spus și că la început nimeni nu avea încredere la început în Bianca. ”Nimeni nu avea încredere în ea la început, lumea zicea că asta n-o să facă nimic. La ora 12 ea stătea tot timpul să vadă cum apare în presă. Și cum apărea presa, o băteai cu ziarul. Și dacă nu scria ceva de ea, era disperată. I-ai spart dinții cu ziarul sau cum zicea? Eh, a fost așa o chestie…”, a încheiat creatorul de modă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×