Cătălin Botezatu a vorbit despre operațiile estetice! ”Injecțiile lui Borcea au ucis zeci de bărbați”

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
13/07/2018, 15:31
Cătălin Botezatu a vorbit despre operațiile estetice! ”Injecțiile lui Borcea au ucis zeci de bărbați” GALERIE FOTO
Cătălin Botezatu vorbeşte despre operațiile estetice

Cătălin Botezatu vorbeşte despre operațiile estetice. Designerul arată incredibil de bine, iar acum a dezvăluit secretele. Foloseşte creme minune şi susține că nu a recurs la nicio intervenţie estetică! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Nu fac nici un efort ca să arăt așa, singurul lucru sunt cremele, am o prietenă care îmi trimite mereu. Nu stau să îmi pun 100 de creme, doar seara și dimineața. Îmi mai pun măști când sunt obosit. N-am operații estetice, nu am intervenții. Mie mi-e frică de tăieturi, nu am botox și nebunii. Am făcut terapia vampir.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și Cătălin Botezatu a decis să rupă tăcerea și să vorbească deschis despre Bianca Drăgușanu! 

Citește și GALERIE FOTO. Cătălin Botezatu şi Tania Budi, din nou împreună! 

Cătălin Botezatu vorbeşte despre operațiile estetice la care a recurs Cristi Borcea

Injecțiile lui Borcea au ucis zeci de bărbați. Sunt bărbați care au exces și atunci nu au nevoie, alții vin cu un plus de testosteron, dar nu știu dacă întinerește foarte mult. Înainte injectate trebuie făcut un control pentru că orice urmă de cancer îl amplifică și riști foarte mult. Știu tineri din România care au făcut complicații”, a spus Cristi Borcea, la Xtra Night Show.

Închide ×