Bianca Drăguşanu, BĂTAIE ÎN STRADĂ cu Botezatu: ”Ptiu! Ţăranule!”

Gabriel Esanu   
în Monden
07/11/2016, 10:12
Bianca Drăguşanu, BĂTAIE ÎN STRADĂ cu Botezatu: ”Ptiu! Ţăranule!” GALERIE FOTO

Dacă aveţi de gînd să o agăţaţi pe Bianca Drăguşanu, trebuie să ţineţi cont de ceea ce trebuie făcut. Şi, mai ales, de ceea ce nu trebuie făcut. Pentru categoria a doua, frumoasa şatenă a postat pe contul ei de facebook un filmuleţ în care pretendenţii sînt învăţaţi care sînt paşii greşiţi.

Primul pas greşit, din ceea ce se poate vedea în filmare, este acela de a te sprijini pe maşină. Mai ales dacă vorbim despre o maşină care costă doar cîteva mii de lei, nu mai multe mii de euro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ar mai fi tipul de abordare, care nu trebuie să fie niciodată prea directă. Cei care nu ţin cont de aceste sfaturi şi, totuşi, îşi fac curaj să încerce, s-ar putea trezi loviţi în plină stradă, aşa cum a păţit bunul ei amic, Răzvan Botezatu – da, roşcata are „lipici” la bărbaţii cu acest nume! Şi mai mult, jignit fără menajamente: „Ptiu! Ţăranule”, i-a strigat Bianca tînărului nepriceput în arta cuceririi adevăratelor doamne.

DĂ CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU BIANCA ŞI PRETENDENTUL EI 

Închide ×