Un polițist a murit într-un grav accident rutier produs în dimineața de Crăciun. Avea doar 25 de ani

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
25/12/2019, 11:26
Un polițist a murit într-un grav accident rutier produs în dimineața de Crăciun. Avea doar 25 de ani
Un polițist de 25 ani și-a pierdut viața în dimineața de Crăciun, în timp ce se îndrepta spre serviciu. Sursa foto: explozivnews24.ro

Un polițist din județul Teleorman a murit în dimineața zilei de Crăciun în timp ce se îndrepta spre serviciu. Tânărul în vârstă de 25 de ani a pierdut controlul volanului și a ieșit cu mașina în afara părții carosabile. 

Un polițist în vârstă de 25 de ani și-a pierdut viața în dimineața de Crăciun

Un agent de poliție în vârstă de 25 de ani și-a pierdut viața în timp ce se îndrepta cu mașina personală spre secția de poliție. Polițistul din județul Teleorman a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu autoturismul pe un câmp din afara părții carosabile.

Accidentul rutier s-a produs pe DJ 504 între localitățile Alexandria și Lăceni. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, un echipaj de descarcerare și o ambulanță. Tânărul polițist a rămas prins între fiartele contorsionate ale mașinii și a fost scos în stare gravă.

Medicii nu l-au mai putut salva pe tânărul polițist din Teleorman

Echipajul medical de urgență l-a rescuscitat pe tânărul polițist mai bine de o oră, dar din păcate nu au mai putut face nimic pentru el. Medicii au fost nevoiți să declare decesul polișistului.

„Victima a fost găsită în stop cardio-respirator. Echipajele medicale au efectuat manevrele de resuscitare însă fără niciun rezultat, fiind declarat decesul”, au transmis reprezentanţii ISU Teleorman, potrivit romaniatv.net.

Colegii polițistului au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Totodată, organele de poliție efectuează verificări în vederea stabilirii circumstanțelor în care și-a pierdut viața agentul de poliție.

Primele date arată că tânărul de 25 de ani conducea cu viteză, acesta fiind probabil motivul pentru care s-a produs accidentul rutier din dimineața zilei de Crăciun.

Agentul lucra în poliție încă din anul 2018, iar în urmă cu jumătate de an a fost transferat la I.P.J. Teleorman. Poliția Teleorman informează că tânărul polițist lucra din mai 2019 la Poliția Municipiului Alexandria.

Poliția Teleorman mai informează că agentul de poliție care și-a pierdut viața în dimineața zilei de Crăciun are domiciliul în comuna Orbeasca, județul Teleorman.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×