Tragedie în Bistrița Năsăud! Un tânăr polițist a murit într-un accident de mașină

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
18/12/2019, 08:27
Tragedie în Bistrița Năsăud! Un tânăr polițist a murit într-un accident de mașină GALERIE FOTO
Poliția a ajuns de urgență la locul accidentului. Sursa foto - hepta.ro

Tragedie în Bistrița Năsăud acolo unde un tânăr care abia devenise polițist a murit. Acesta a încetat din viață în mod brutal, în urma unui accident crunt de mașină. Autoturismul pe care îl conducea a intrat frontal într-un autobuz.

Tragedie în Bistrița Năsăud!

Din păcate, polițistul a fost găsit fără suflare, în mașina lui, de către echipajul de descarcerare. Accidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, pe DN17, în Bistrița-Năsăud. Conform martorilor, tânărul nu a avut nicio șansă în urma impactului.

Mai exact, coliziunea între autoturismul condus de polițist și autocar a avut loc pe raza localităţii Josenii Bârgăului. Impactul a avut loc la puţin timp după miezul nopţii. După primele cercetări, victima avea numai 22 de ani.

Un tânăr polițist a murit într-un accident de mașină

Oamenii legii au descoperit că tânărul poliţist ar fi pătruns cu maşina pe contrasens. Acolo a lovit frontal un autobuz care circula din sens opus şi care era condus de un bărbat de 66 ani. În autobuz se aflau în jur de 40 de persoane.

Niciun pasager al autobuzului nu a fost rănit în urma impactului. Lovitura a fost una puternică și poliţistul a rămas încarcerat în maşină. Când a fost scos, echipajul de urgență a constatat că se afla în stop cardio-respirator.

În ciuda eforturilor depuse de echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, tânărul de 22 de ani nu a putut fi resuscitat şi a fost declarat decedat la faţa locului. ”Am fost alertați cu privire la un accident care s-a petrecut pe raza localității Josenii Bârgăului.

Mai mulți oameni ne-au sunat și am luat decizia să trimitem imediat echipajele de intervenție. La fața locului au ajuns ambulanțe, dar și unități de tip SMURD.

De asemenea, echipaje de descarcerare și pompieri au ajuns la locul accidentului. Din păcate, tânărul care conducea autoturismul nu sa mai putut fi salvat în ciuda eforturilor depuse de medici.

Niciun alt pasager din autobuz nu a necesitat intervenția doctorilor. Traficul a fost întrerupt preț de două ore în zonă”, au declarat reprezentanții IPJ Bistrița Năsăud

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×