Raed Arafat, implicat într-un accident rutier. Primele declaraţii

Catalin Nae   
în Stiri mondene
18/12/2019, 21:57
Raed Arafat, implicat într-un accident rutier. Primele declaraţii
Raed Arafat a fost implicat într-un accident uşor de circulaţie în această seară

Raed Arafat a fost implicat într-un accident rutier uşor, miercuri seara. Secretarul de stat în MAI a declarat că nu a fost vorba despre nimic grav şi că este în afara oricărui pericol.

Raed Arafar, implicat într-un uşor accident rutier

„Nu e nimic grav. (…) Cineva, dintr-o intersecție, a intrat un pic pe contrasens și a intrat un pic în noi când vorbea la telefon, din ce a observat șoferul care era cu mine în mașină.

Dar nu avem niciun fel de problemă. Frontal stânga a fost lovitura”, a spus Raed Arafat, la Antena3. Accidentul ar fi avut loc în Sectorul 2 al Capitalei.

Perioadă grea pentru Raed Arafat

Raed Arafat trece prin momente dificile în această perioadă, mai ales că s-au înmulţit vocile care îl contestă, după publicarea filmărilor cu intervenţia ISU de la Colectiv. S-a vorbit de posibilitatea ca acesta să îşi dea demisia sau să fie demis.

Fondatorul SMURD a mărturisit că nu are de gând să îşi dea demisia şi că cei din Guvern nu au decât să îl dea afară dacă vor „Nu, am zis că dânșii să își asume și să mă demită. Trebuie să fiu demis, dar pentru ce am făcut în țara asta, dacă vor să mă demită, să mă demită onorabil.

Nu să mi se spună că ai fost evaluat, ai fost demis pentru că ai fost prost, pentru că pot să arăt eu motivele pentru care nu am fost prost. Dar acest lucru trebuie să fie asumat. Să spună: vrem să lucrăm cu doctorul Arafat, sau nu vrem să facem asta și să mă demită.

Sunt destule oportunități în altă parte, unde nu mă consideră bătrân. Și sunt convins că în secunda în care zic: , o să vină și altele.

Varianta a treia ar fi să stau la UPU Târgu Mureș, dar după o lună, două o să mă toace. Probabil că asta o voi face după ce se decide, plecarea din țară.

Nu există altă alternativă. Eu nu accept poziții date, la nivel statal. Nu negociez poziții”, a spus acesta la Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×