Un politician din partidul lui Victor Ponta a murit după un accident groaznic! Foto

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
09/12/2018, 07:56
Un politician din partidul lui Victor Ponta a murit după un accident groaznic! Foto GALERIE FOTO
Un politician din partidul lui Victor Ponta a murit după un accident groaznic! Imagine de la faţa locului

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a murit după un accident groaznic, în care au fost implicate două mașini. Nenorocirea s-a petrecut pe raza localităţii Poiana Lacului, din judeţul Argeş, pe DN 67B Piteşti – Vedea. Bărbatul se numea Liviu Păunoiu şi făcea parte din partidul Pro România Argeş, condus de Victor Ponta.

Accidentul petrecut sâmbătă seara a blocat traficul, după cum a informat şi Infotrafic: „În judeţul Argeş, pe DN 67B Piteşti – Vedea, pe raza localităţii Poiana Lacului, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme.

Un politician din partidul lui Victor Ponta a murit după un accident groaznic

În urma evenimentului o persoană a decedat. Traficul rutier este blocat. Se fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii accidentului. Se estimează ca în aproximativ 45 – 60 de minute traficul să fie reluat în condiţii normale”.

Liviu Păunoiu, politicianul care a încetat din viaţă
Liviu Păunoiu, politicianul care a încetat din viaţă

Prim-vicepreşedintele partidului PRO România, Daniel Constantin a lăsat un mesaj emoţionant: „Drum bun către o lume mai buna, Liviu. Am aflat cu stupoare că Liviu Paunoiu a trecut la cele veşnice la o vârstă frageda… Îi mulţumesc încă o dată pentru prietenie, colegialitate şi devotament!

Liviu Păunoiu, găsit încarcerat

Condoleanţe familiei pentru pierderea de neînlocuit! Liviu este unul din acei oameni care au fost alături necondiţionat în toate proiectele politice! Pro Romania Argeş a pierdut un reper moral! Odihneşte-te în pace, om bun!”, a scris Daniel Constantin, prim-vicepreședintele Pro România.

Conform informaţiilor publicate de Centru Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, accidentul din judeţul Argeş s-a produs după ce două maşini s-au ciocnit. În urma impactului violent, bărbatul a încetat din viaţă.

Reprezentanţii Inpsectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au comunicat că bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost găsit încarcerat. Imediat după ce pompierii au reuşit să scoată victima din utoturismul contorsionat, medicii au început manevrele de resuscitare, însă acesta nu a mai putut fi salvat şi a fost declarat decesul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×